STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

Yarım pozisyonla 1-0 kazandılar yine, artık normal karşılıyorum : ) Orta sıra EPL takımları şu fenerden her türlü puan çıkarır içeride dışarıda, bu kadar rezalet ve ruhsuz oynayan bir takım ama gel gör ki kazanıyorlar.

Medya abartması ve hakem eyyamları olmadığı zaman, Edirne dışına çıkıldığında el oğlu acımıyor basıyor tokatı. Arsenal hafta içi biraz gazlarını alır kendilerini biraz sıkarsa. Böyle rezil bir takımın yıllardır şampiyonluk potasında olması bile utanç verici.

Şu takımı EPL'ye koysalar, düşmemeye oynar. O derece bir tempo yoksunu oyun yapısı var.

O değilde penaltı pozisyonun izledim.Şu pozisyona burda bile penaltı değil diyorlar.Abi bizim taraftarlar kör cahil bu nasıl penaltı değil.

Çok yakın olmadıkça ister kaleye arkan dönük ol ister olma elin açıksa penaltı arada bir avp maçı izleyin.

Gerçi buda ki yorumcular fenerin alehineyse el kasti değil gibi saçma yorumlar yapıyorlar bu da insanları etkiliyor.

Şaka gibi ya el de kasıt arıyorlar :happy:

ersun yanal : biz ligin 2ci yarisindan itibaren baslamayacagiz dedik ve öyle basladik..

bu baslangic ise devam hoca devam... bunun her aciklamasi rezilik resmen. neyse sampion belli bence.

Mert'in maşallahı var. Kaleciler oynayarak gelişir şu adamı köreltmeseler bari.

Şu merti de bu kadar abartmayın abi.

Üstüne gelen topları tuttu diye kahraman oldu.

Necati gibi forvet olursa bende yaparım kalecilik.

;)

Şimdi için söylemiyorum ama sene sonuna doğru şike olayları başlar bundan sonra ki seneler devam eder.

Şike olayları çıktığından beri fener bizden daha fazla para harcamasına rağmen her sene 10 puan fark atıyoruz bu zaten fenerin yıllardır şikeyle ayakta durduğunun ispatıdır.

Şikeye ceza kalktığına göre Fener'in esas şikeleri bundan sonra başlayacak.

Şimdi hala 3Temmuz'un şokundalar.Olayı soğutmaya bakıyorlar.

Sen şikede bütün dünya rekorlarını kır ama hala elini kolunu sallaya sallaya süper ligde oyna.

Bu ne biçim bir pişkinlik ve yüzsüzlüktür arkadaş?

Şampiyon belli geyiğini de geçsek ? Maçlar oynanmadan şampiyon ilan ediyorsunuz bizi. Bu ergen tavırları bırakın rica ediyorum. Bizimde eksiklerimiz var. Yarın puan kaybı olursa görürüm sizleri.

Rıdvan kötü futbolu 34.dk olaylarına bağladı ya la

Allah belanı versin

O değilde penaltı pozisyonun izledim.Şu pozisyona burda bile penaltı değil diyorlar.Abi bizim taraftarlar kör cahil bu nasıl penaltı değil.

Çok yakın olmadıkça ister kaleye arkan dönük ol ister olma elin açıksa penaltı arada bir avp maçı izleyin.

Gerçi buda ki yorumcular fenerin alehineyse el kasti değil gibi saçma yorumlar yapıyorlar bu da insanları etkiliyor.

Şaka gibi ya el de kasıt arıyorlar :happy:

o elde kasit yok tabiki ama el ve penaltidir kesinlikle. dogal bir hareket degildi . elin orda ne isi var. voleybol olsa tamam da futbolda o el yukarlarda olmaz. mexika dalgasini yapmak istediyse orda bilemecegim tabiki :)

Hayatımda bunlar kadar şanslı takım görmedim her maçları böyle rezil oynuyorlar ama nasıl oluyorsa maçın skoruna yansımıyor.

Şampiyon belli geyiğini de geçsek ? Maçlar oynanmadan şampiyon ilan ediyorsunuz bizi. Bu ergen tavırları bırakın rica ediyorum. Bizimde eksiklerimiz var. Yarın puan kaybı olursa görürüm sizleri.

Yarın puan kaybı yaşayabiliriz. İki sene şampiyon olurken de yenememiştik Bursa'yı. Millet sezon başlamadan şampiyonuz deyip duruyor.

Şu takımı EPL'ye koysalar, düşmemeye oynar. O derece bir tempo yoksunu oyun yapısı var.

Acı bir gerçek var ki biz de pek farklı değiliz. Ağır, tekdüze bir oyunumuz var.

Sneijder olmasa Gaziantep karşısında şu Fener'den farkımız olmazdı. Hatta bizde şans olmadığı için muhtemelen gol de atamazdık.

Geri
Üst Alt