Yasar Aslan
10 Numara!
- 20 Şubat 2010
- 10.250
- 1.023
- 1.778
fener bu oyunu oyunamayi devam ederse kumeye oyunamaya oyunar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı hakem durduyor takım değil ki?
Şimdi için söylemiyorum ama sene sonuna doğru şike olayları başlar bundan sonra ki seneler devam eder.
Şike olayları çıktığından beri fener bizden daha fazla para harcamasına rağmen her sene 10 puan fark atıyoruz bu zaten fenerin yıllardır şikeyle ayakta durduğunun ispatıdır.
kamara karşı karşıya kaç tane kaçırırsa eses o kadar gol yer
Şu merti de bu kadar abartmayın abi.
Üstüne gelen topları tuttu diye kahraman oldu.
Necati gibi forvet olursa bende yaparım kalecilik.
![]()
Şu merti de bu kadar abartmayın abi.
Üstüne gelen topları tuttu diye kahraman oldu.
Necati gibi forvet olursa bende yaparım kalecilik.
![]()
O değilde penaltı pozisyonun izledim.Şu pozisyona burda bile penaltı değil diyorlar.Abi bizim taraftarlar kör cahil bu nasıl penaltı değil.
Çok yakın olmadıkça ister kaleye arkan dönük ol ister olma elin açıksa penaltı arada bir avp maçı izleyin.
Gerçi buda ki yorumcular fenerin alehineyse el kasti değil gibi saçma yorumlar yapıyorlar bu da insanları etkiliyor.
Şaka gibi ya el de kasıt arıyorlar :happy:
Şampiyon belli geyiğini de geçsek ? Maçlar oynanmadan şampiyon ilan ediyorsunuz bizi. Bu ergen tavırları bırakın rica ediyorum. Bizimde eksiklerimiz var. Yarın puan kaybı olursa görürüm sizleri.
Şu takımı EPL'ye koysalar, düşmemeye oynar. O derece bir tempo yoksunu oyun yapısı var.