STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

o elde kasit yok tabiki ama el ve penaltidir kesinlikle. dogal bir hareket degildi . elin orda ne isi var. voleybol olsa tamam da futbolda o el yukarlarda olmaz. mexika dalgasini yapmak istediyse orda bilemecegim tabiki :)

Yani.Millet salak olduğu için topa giderken ellerini birleştirip gidiyor. O kadar açık el penaltıdır.Yapışık olmasını geçtim, ellerin konumu doğal olsa yine bişey demicem ama adam resmen arkası dönük bloka kalkmış doğru karar.

Şampiyon belli geyiğini de geçsek ? Maçlar oynanmadan şampiyon ilan ediyorsunuz bizi. Bu ergen tavırları bırakın rica ediyorum. Bizimde eksiklerimiz var. Yarın puan kaybı olursa görürüm sizleri.

Bu ergenlik değildir ileriye görmek analiz etmektir..

Şampiyon GALATASARAY

her maç kazanacaz diye bişey yok ama en az 10 puan farkla şampiyonuz bunu göremeyen futboldan anlamıyordur

E.Saglam mac sonu ne dedi cok merak ediyorum; Eger oyuncularim iyi oynadi diyip gecerse yaziklar olsun.

Acı bir gerçek var ki biz de pek farklı değiliz. Ağır, tekdüze bir oyunumuz var.

Sneijder olmasa Gaziantep karşısında şu Fener'den farkımız olmazdı. Hatta bizde şans olmadığı için muhtemelen gol de atamazdık.

kusura bakmayın ama siz maç falan izlemiyorsunuz

yuh artık bi fenevli bile böyle taraflı yorum yapmaz ayıptır be

vallah haftaya necati bize brezilyali ronaldi kesilir simdi. ya penaltiyi kacirirsin bos kaleye atamazsin. orda mert cokdan yerdeydi. yavas atsa yine gol be :(

fenerin tek posisyonu yokdu yahu gole kadar .. nasil , ne kadar kolay 3 puan kazaniliyor türkiyede anlamiyorum bazen.

Klasik fener eskişehir maçıydı abi, ben 2.yarıda fener 1 tane atar, eskişehir ıkınır ıkınır gol atamaz maç öyle biter dedim, aynısı oldu. Son 3 senedir aynı skorlar aynı maçlar, hangi futbolcu topu ayağına aldığında ne yapar ne yapmaz, kim ne zaman penaltı kaçırır, artık hepsini ezberlemişim. Hiç de şaşırmadım yani.

İngiltere de falan küçük takımlar büyükleri böyle yakaladılar mı 3'lük 4'lük yapıyorlar. Bizim ligin ne kadar kalitesiz olduğunun özeti işte bu maçtır. Koyup koyup izle, her sene aynı terane.

Eskişehirli futbolcular da fenerlilere uyup uyuşuk futbol oynadılar. Bienvenu futbolcuysa ben uzaylıyım. Necati bitmiş okeye dönüyor. Erkan Zengin mahalle maçlarında top benim ben oynarım havasına girmiş. Eziklerin alması bir yandan da iyi oldu. Arsenal acımaz bunlara.

Satılmış Eskişehir kardeşim işte satılmış,boşuna savunmayın Eskişehir'i.Bu sene değil her sene böyleler.Oynuyor gibi gözüküp,her Saraçoğlu maçında mağlup oluyorlar.Ama bize sürekli çelme takıyorlar iç sahada.Lige çıktıklarından beri Saraçoğlu'nda ki 5 maçta 1 beraberlik dahi alamadılar.Bizden ise 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldılar.Satılmış köpekler.

Yarım pozisyonla 1-0 kazandılar yine, artık normal karşılıyorum : ) Orta sıra EPL takımları şu fenerden her türlü puan çıkarır içeride dışarıda, bu kadar rezalet ve ruhsuz oynayan bir takım ama gel gör ki kazanıyorlar.

Medya abartması ve hakem eyyamları olmadığı zaman, Edirne dışına çıkıldığında el oğlu acımıyor basıyor tokatı. Arsenal hafta içi biraz gazlarını alır kendilerini biraz sıkarsa. Böyle rezil bir takımın yıllardır şampiyonluk potasında olması bile utanç verici.

Şu takımı EPL'ye koysalar, düşmemeye oynar. O derece bir tempo yoksunu oyun yapısı var.
EPL ve Fenerbahçe?

Bu da iyiymiş.Fener bu fotbolla oynasa oynasa Ethopya 2.Liginde oynar.Şikeci diye oraya bile alacakları şüpheli.

Bu ergenlik değildir ileriye görmek analiz etmektir..

Şampiyon GALATASARAY

her maç kazanacaz diye bişey yok ama en az 10 puan farkla şampiyonuz bunu göremeyen futboldan anlamıyordur

Ergenliktir.

Hafaya kaybedersin. Drogba sakatlanır 2 ayn, Sneijder sakatlanır 2-3 ay, Burak ceza alır, Muslera kırmızı görür vs..

Aklınızı biraz daha başınızı alın. Son 5-10 maç olur tamam. Daha 30 küsür maç var şampiyon belli diyorsunuz.

Ya inanamıyorum hala bizim takım kötü diyen falan filen var

bunlar izleyince Galatasarayıma üzüldüm bu eziklerle maç yapmak zorunda kalacaz diye

çoluk çocuk maçı bunlar

bizim ölümüz şampiyon olur göz var nizam var

erkan zengin'i istiyoruz sayın aysal gerekeni yapınız.. :D[attachment=3145:images.jpeg]

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 64
Ergenliktir.

Hafaya kaybedersin. Drogba sakatlanır 2 ayn, Sneijder sakatlanır 2-3 ay, Burak ceza alır, Muslera kırmızı görür vs..

Aklınızı biraz daha başınızı alın. Son 5-10 maç olur tamam. Daha 30 küsür maç var şampiyon belli diyorsunuz.

ona bakarsan yarın dünyaya meteor çarpabilir..

bırakın felaket tellallığını

insanlar neye göre şampiyonluk hakkında tahminde bulunur

oynanan oyuna futbolcu kalitesine falan bakılır

kusura bakma ama karamsarlıkta çığır açmışsın

fatih hoca komaya girer ünal başkan kalp krizi geçirebilir de de tam olsun

Bunlardan değil bize rakip otobüs durağına yapışkan olmaz :)) O nedenle kendi maçlarımıza bakıp iyi oyun ve 3 puanla yolumuza bakalım.. Güzel bir puan farkı yakalayarak 11. hafta son darbeyi vurabilirz ki çok ama çok kötüler. Belki de bu kadar kötü hiç olmadılar ve bana kalırsa toparlanamazlar

Umarim Ersun Yanal'dan sonra Fenerbahce teknk direktörü Ümit Özat olur; Selcuk Sahin'i cok övüyor, Caner solda oynamali diyor banko, Mehmet Topuz banko serbest oyuncusu olmali diyor, yani Playmaker tarzi :D

Her zamanki klasik Fener. Yine maçın adamı kaleci ve karambole atılan şans golü..

Geri
Üst Alt