STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

2. hafta 3 puan almış ve berbat oynayan fenev nasıl şampiyonluğa oynuyor dur daha 11. haftadan sonra bunlar ilk 8 için mücadele verecek

Oynar onlar.Adamlar ilk devreyi 9 puan geride bitirip,ikinci yarı akıllara durgunluk verecek bir şike operasyonuyla 17/16 yaparak şampiyon oldular.Yani bunlar bir şekilde bir yolunu bulur yarışın dışında bırakılmazlar.Sen hiç hatırlıyor musun bizim,BJK'nin,TS'nin böyle rezil oyunlar oynayıp maç kazandığını veya şampiyonluğa oynadığını.Ama Fener oynar,çünkü ligde köpekleri çok,bir şekilde alırlar maçları.

Adaşım iyi oynuyor. :ka21:

Volkan antipatiğini def edip onu banko oynatsalar da Volkan'dan Türk futbolu kurtulsa keşke.

Gökhan Gönül yine sakatlandı. Haftaya maç saatinde belli olur.

İyi oldu iyi. fbnin erken kopmasi biz dahil kimsenin isine yaramaz.

Ayrica birkac yenilgide hepten karisirlar ve ersun ve hatta azizin basi yanabilir.

Ha bir taraftan da biraz hatir sikesi gibi duruyor, yani ersun, alper transferi falan gibi mevzular.

Aslında Riijkard'ın ilk senesinde kadromuz sağlamdı ama 3. olduk.

En büyük etken sakatlıklardı.Her maç bir sakat.Bir de işin kötüsü sakatlanan bir daha geri dönemiyordu.

Lafa bak. Kız gibisin bunu deme bari :) o sıralar biz tribündeydik sen ağaçtaydın sanırım :)

Ergen ergen yorum yapıyorsun lafı yiyince mızmızlanmak yok ya soda ya uyku. Hadi bakim.

ağlayan sensin bozuk plak gibi ergen diyip duruyorsun :)

tribünde ne adamlar gördük

aa pardon adam dedim insanımsı şeyler işte :)

lafı yiyince hadi uyu demek oh ne ala

insan yaşla yada boyla gelişmiyor beyin önemli bir organdır googleden araştır :)

yaşın kaç çocuğum senin ?

önce soruma cevap ver bilgi sahibi olmadan burda çocuk gibi ötüyorsunuz

biz ne zaman en iyi zamanımızda şampiyonluğu verdik bunlara

bilip bilmeden cahilce yorumlar yapma

git aynada sivilcelerini patlat

kes lan duduk. ben sana hakaret etmemistim o mesajimda. ta ki sen edene kadar. tabi duduk kelimesini hakaret kabul edersen, evet hakaret olabilir. ki bence degil. hakaret etmeye bile degmezsin. ERGEN

Benzer yorumu ben de yapmıştım daha önce ama bizim sıkıntımız oyuncuları kullanış biçimimizle alakalı, oyun yapımızla ilgili değil.

Emirates ve Süper Kupa maçlarında oldukça tempolu ve akıcı top oynadık. Kenar organizasyonları işlediği zaman, her türlü PL takımıyla çatır çatır oynarız. Yeter ki 2 kenar oyuncusu ve tek forvetle maça çıkalım, ondan sonrası bizim için çorap söküğü gibi gelecektir.

Şu anda tek sıkıntımız sağlam kanat oyuncularımızın olmayışı. O sıkıntıyı aşarsak, ciddi anlamda rahatlarız.

Bence de iki kanat + tek forvet ile oynadığımız zaman oyunumuz daha tempolu ve geniş alana yayılabilecek düzeye gelecek. Ama kanatta kullacağımız oyuncuların kaliteli ve gerçek anlamda kanat oyuncu olmaları lazım. Bizim kadromuzda böyle bir oyuncu yok. Hadi Amrabat bir kenarı idare eder desek diğeri boş kalıyor.

Transfer için az süre kaldı. Umarım alırız bir kenar oyuncusu. Hangi yabancıyı keseceğimiz noktasında sıkıntı olabilir ama Drogba, Melo, Eboue gibi yaşı 30 ve üzerinde olan oyuncularımız var. Onları dinlendirmek yoluyla yer açabiliriz kadroda.

Beyler şu rezil fenev için şikeciler için tartışmaya birbirinizi kırmaya değmez.

Biz yarın bursaya da vuralım önümüze bakalım.

;)

Fenerbahçe yaklaşık 11-12 senedir böyle oynuyor ama ''bir şekilde'' kazanıyorlar.

Geri
Üst Alt