STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

her maçları böyle olacaksa iyi kaleci yetiştirirler :) bol bol şut geliyor

renk sorgulama konusunda bişey diyemem biri bana da ima da bulunursa sinirlenirim amma bunun cevap şekli bu olamaz olmamalı karşında çocuk yok ergen diyorsun lavra diyorsun ki bu küfürdür farkındaysan hangi mahlukun lavradan geldiğini biliyorsun

o yüzden haklıyken bile haksız olursun.

kimse burda laf yiyip susacak değil

E sorguladın ya ey ergen ? Haddine mi senin ?

Bence de iki kanat + tek forvet ile oynadığımız zaman oyunumuz daha tempolu ve geniş alana yayılabilecek düzeye gelecek. Ama kanatta kullacağımız oyuncuların kaliteli ve gerçek anlamda kanat oyuncu olmaları lazım. Bizim kadromuzda böyle bir oyuncu yok. Hadi Amrabat bir kenarı idare eder desek diğeri boş kalıyor.

Transfer için az süre kaldı. Umarım alırız bir kenar oyuncusu. Hangi yabancıyı keseceğimiz noktasında sıkıntı olabilir ama Drogba, Melo, Eboue gibi yaşı 30 ve üzerinde olan oyuncularımız var. Onları dinlendirmek yoluyla yer açabiliriz kadroda.

Herkesin farklı görüşleri olabilir mutlaka ama bana göre Sabri-Eboue değişikliği tek çıkar yolu. Sabri'nin oyun zekası veya temel savunma bilgisi tartışmaya açık, ama ben şu son 2 sezondur belirgin bir olgunlaşma olduğunu düşünüyorum. Eboue ŞL maçlarında oynadığı zaman çok fazla problem etmez büyük ihtimalle bu olayı...

Kanat oyuncusu ihtiyacını karşılarken de dikkat etmemiz gereken bir konu daha var açıkçası. Takımın genel oyuncu profiline bakılırsa, çok skorer oyuncularımızın olduğu söylenemez. Burada hem atletik, hem de skorer bir oyuncu şart. Açıkçası şu anda Nani, David Moyes'un planlarının içinde değil gibi. 7.5 milyon gibi bir bonservis istendiği söyleniyor ki riske değer bir mebla.

Bunun dışında yerel lig için Erkan Zengin gibi oyuncular oldukça işimizi görür. En azından Eboue'nin tribüne çıkma sayısı azalmış olur.

Şu merti de bu kadar abartmayın abi.

Üstüne gelen topları tuttu diye kahraman oldu.

Necati gibi forvet olursa bende yaparım kalecilik.

;)

Mert in bu son performansıyla bence Volkan kulübede stresten tırnaklarını yer. Tabi adil şartlar oluşursa. Efendi bir çocuğa benziyor. En azından Volkan, Emre, Meireles gibi karaktersiz değil. Helal olsun, yolu açık olsun. Severim böyle futbolcuları...

E sorguladın ya ey ergen ? Haddine mi senin ?

hala ergen diyor yahu

evet haddime ben Galatasaray için bu sitedeyim

sen en iyi senemizde şampiyonluğu verdik derken ki bunu hep şikeciler kullanır aklıma direk o geldi

kimin olsa aklına o gelirdi

madem öyle güzelce söyleyebilirdin yaşımda yazıyor ayrıca

Ama biz bu dönemde hep şampiyon olamadık işte. Daha iyi olduğumuz dönemde de kötü olduğumuz dönemde de. Bu onların şampiyon olduğu anlamına gelmiyor. Ama buna artık yeter demek lazım. Umarım yarın lakayıt oynamayız.

Yarın puan kaybedersek, dolaylı yoldan yapılan xxx planı hayata geçmeye başlayacak ve kısmen haklı bir Fatih Terim'e ve Aysal'a tepkiler olacak.

hala ergen diyor yahu

evet haddime ben Galatasaray için bu sitedeyim

sen en iyi senemizde şampiyonluğu verdik derken ki bunu hep şikeciler kullanır aklıma direk o geldi

kimin olsa aklına o gelirdi

madem öyle güzelce söyleyebilirdin yaşımda yazıyor ayrıca

Bir daha kimsenin Galatasaraylılığını sorgulama. Rengini de. Senin haddine değil. Ek olarak yaşında ne yazdığından öte klavye yaşın (beyin yaşın) beni ırgalar. Saygılı olman ve mantığını bırakmaman mesele. Diğer arkadaşa davranışın da forum kültürünü bilmemen ile alakalı.

Yarın puan kaybedersek, dolaylı yoldan yapılan xxx planı hayata geçmeye başlayacak ve kısmen haklı bir Fatih Terim'e ve Aysal'a tepkiler olacak.

Eee bu gerçek işte. Biz demedik mi ? Bence FT fail olacak ya bizde ya Milli Takım'da. Asıl mesele bizlerin ve Aysal'ın reaksiyonu. Bence yarın beraberlik olur.

Forum da çoktandır böyle kapışma olmuyordu.cmylz ye midir nedir para verip gitmeye gerek yok.

Geri
Üst Alt