STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

ağlayan sensin bozuk plak gibi ergen diyip duruyorsun :)

tribünde ne adamlar gördük

aa pardon adam dedim insanımsı şeyler işte :)

lafı yiyince hadi uyu demek oh ne ala

insan yaşla yada boyla gelişmiyor beyin önemli bir organdır googleden araştır :)

Karşımda ergen olunca normal. Hakettiğinin en azını söylüyorum sana. Beynin var ya onu kullan azıcık.

Uza bak kısa yoldan. Git yat falan ya da oyun oyna okullar başlıyor çalış vs..

2 tip öğrenme vardır biri okuyarak biri yaşayarak. Sende ikiside yok o yüzden google'ın amacı bu değil bu arada. Hatırlatayım hani.

Fenerbahçe yaklaşık 11-12 senedir böyle oynuyor ama ''bir şekilde'' kazanıyorlar.

Ama biz bu dönemde hep şampiyon olamadık işte. Daha iyi olduğumuz dönemde de kötü olduğumuz dönemde de. Bu onların şampiyon olduğu anlamına gelmiyor. Ama buna artık yeter demek lazım. Umarım yarın lakayıt oynamayız.

Karşımda ergen olunca normal. Hakettiğinin en azını söylüyorum sana. Beynin var ya onu kullan azıcık.

Uza bak kısa yoldan. Git yat falan ya da oyun oyna okullar başlıyor çalış vs..

2 tip öğrenme vardır biri okuyarak biri yaşayarak. Sende ikiside yok o yüzden google'ın amacı bu değil bu arada. Hatırlatayım hani.

ben öğrenme yollarının hepsini çok iyi biliyorum merak ettiğim çok da öğretmişliğim vardır işim bu

ha sen sürekli laf soktuğunu falan sanıyorsan kendi kendine eğlen

ben mesajlarına çok gülüyorum :)

her mesajın sonuna ergen kelimesini yazmayı unutma :)

ben öğrenme yollarının hepsini çok iyi biliyorum merak ettiğim çok da öğretmişliğim vardır işim bu

ha sen sürekli laf soktuğunu falan sanıyorsan kendi kendine eğlen

ben mesajlarına çok gülüyorum :)

her mesajın sonuna ergen kelimesini yazmayı unutma :)

İlk cümlen faul. Öğrenme yolları olmaz. Geçiniz.

Hadi uyu ergencim sen güzel güzel

ergen.(end of message)

sen kimsi len yırtık dondan fırlar gibi atlıyorsun senle muhattap olan kim

sakamisin sen ya. senle muhattap olmayan bendim. fatih abinin mesajini alintiladim ben. sonra sen dondan firlayarak fatih abiye yazdigim msji alintiladin. asil kimse senlemuhattap degil. adama bak hem alinti yapiyor hem muhattabim degilsin ayaklari yapiyor. cokta seyimdeydi allah allah

Ergen ergen cevap veriyorsun millete bak aranma gece gece. Yat uyu sabahtan itibaren milletin rengini yokların bir sen Galatasaraylısın zaten.

bak senle diyaloğumuz ayrı o bir kenara laflarım yaş ölçütü kimseyi eleştirmez de

ben senle konuşurken başkası düdük falan derse ki bu anca ilkokulluların kullandığı bir kelimedir

orda duracak hakaret etmeye girer

bak senle diyaloğumuz ayrı o bir kenara laflarım yaş ölçütü kimseyi eleştirmez de

ben senle konuşurken başkası düdük falan derse ki bu anca ilkokulluların kullandığı bir kelimedir

Seviyene inmiş işte ?

Sen renk sorgularken ortaokullu ergen mi oluyorsun ? Senin haddine mi insanların rengini sorgulamak ?

ergen.(end of message)

öğrenme yolları olmaz mı ??

ciddi olamazsın çok ciddiyim bunu bilerek mi söylüyorsun yoksa sırf laf olsun diye mi söylüyorsun

ben gelişim ve öğrenmeden yükseklisans yaptım da bunu övmek anlamında kullanmıyorum

öğrenme yolları diye bir kavram yüzyıl önce de vardi şimdi de var

:)

öğrenme yolları olmaz mı ??

ciddi olamazsın çok ciddiyim bunu bilerek mi söylüyorsun yoksa sırf laf olsun diye mi söylüyorsun

ben gelişim ve öğrenmeden yükseklisans yaptım da bunu övmek anlamında kullanmıyorum

öğrenme yolları diye bir kavram yüzyıl önce de vardi şimdi de var

:)

Yöntem olmasın o ergenus ?

ergen.(end of message)

sakamisin sen ya. senle muhattap olmayan bendim. fatih abinin mesajini alintiladim ben. sonra sen dondan firlayarak fatih abiye yazdigim msji alintiladin. asil kimse senlemuhattap degil. adama bak hem alinti yapiyor hem muhattabim degilsin ayaklari yapiyor. cokta seyimdeydi allah allah

3 unuzunde ocaklarla ilişkisini kesiyorum.

seviyene inmeyecem sadece bak bakalım kimin mesajını alıntıladın bi daha da benden alıntı yapma

fener takımı şampiyon olamasa bile her sezon şampiyonluk potasında.fener takımı şampiyonluğa oynamıyor.OYNATILIYOR.İşin içinde büyük paralar döndüğü için fener takımını kötüde olsa üst sıralardan koportmamak için başta yayıncı kuruluş,mhk iş başında.tüpçü federasyonunu yazmaya gerek varmı bilmiyorum.Aksi taktirde decoder satacak enayi ve salak fener taraftarı bulamazlar.Bu ülkede geçen sezonlarda şampiyon kadıköyde belli olduğu halde son haftada decoder bağlatan geri zekalı fener takımı taraftarları var.

La bir birinizi ergen diye sucluyorsunuz ama cogunuzun profil sayfasinda kac yasinda oldugunuz yazmiyor ,bilelim yasinizi basinizi:):)Ha bunu saklaminiz baya ilginc:cay:

Seviyene inmiş işte ?

Sen renk sorgularken ortaokullu ergen mi oluyorsun ? Senin haddine mi insanların rengini sorgulamak ?

renk sorgulama konusunda bişey diyemem biri bana da ima da bulunursa sinirlenirim amma bunun cevap şekli bu olamaz olmamalı karşında çocuk yok ergen diyorsun lavra diyorsun ki bu küfürdür farkındaysan hangi mahlukun lavradan geldiğini biliyorsun

o yüzden haklıyken bile haksız olursun.

kimse burda laf yiyip susacak değil

bugün sevinsinler biraz çünkü haftaya hem arsenal hem de cas bunları fena ağlatacak :D

Geri
Üst Alt