STSL 13/14 H:20 | Sivasspor 2-0 Fenerbahçe | M.S | 9 Şubat

haftaya kpaşa maçında kazanırlar artık gerekirse hakem kendi atar topu kaleye yoksa sahaya girecek bunlar başkanları ve rıdvan fena tahrik etti taraftarı.

Adamlar 2. yarı başladığından beri tırt. Hala hakem diyorlar. Geçen hafta da hakem mi engelledi? Yenseydiler o zaman. 2. devre deplasmanda kolay kolay maç kazanamayacaklarını anladılar. O yüzden bütün bu mızmızlanmalar.

Skoru ogrendim, bir "ahahahahah" yazip cikacagim. :)

[attachment=7581:upload_2014-2-9_18-37-20.png]

Ekli dosyalar

• upload_2014-2-9_18-37-20.webp
    upload_2014-2-9_18-37-20.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 206
Sanki futbol tarihinde ilk kez penalti verilmedi gibi konusuyorlar, gülüyorum.

Nasıl tutuştular herkese bir ayar verme çabaları ona buna takılma denemeleri şu maçta o balla attığınız gollerden birini yine atsanız sesiniz sedanız çıkmayacaktı operasyonlar oyunlar hak getire size girince acıyor kaldıramıyorsunuz böyle çırpınıyorsunuz işte kabul edin

Fener bu futbolla daha çok kaybeder.

Karşısındaki takım biraz akıllı olacak.Kanatlardan ikili üçlü bindirme yapacak sonuç başarı.

ok.gif
YiGiTHaN - 05.02.2014 15:52

bos.gif

Yunuus Yildirim karakterlidir. Verebilecegi aleyhimize olan yanlis kararlar kesinlikle art niyet degil beceriksizlik olur.

Bugune kadar sahit olmadm tetikciligine.

ok.gif
Bartub - 05.02.2014 15:54

bos.gif

Mesajı Gönderen: BaxeN:cLink:4284198

ben de nerede bu diyordum

bu adamin satılmış olduğıunu düşünmüyorum ama çok iyi götürdüğü maçlarda akıl almaz hatalar yapabiliyor

baskı altında kalabilen biri

ben baskı altında kalmayan ender hakemlerden olduğunu düşünüyorum.

ok.gif
pavon - 05.02.2014 15:55

bos.gif

en iyi hakem en azından standartı var

ok.gif
jerome - 05.02.2014 16:07

bos.gif

Yunus Yıldırım maçların önüne geçmeyen hakem. Tıpkı Kamil Abitoğlu gibi.

Tehlikeli bölge öncesinde en ufak bir tereddüt yaşanırsa faul verir‚ işi zora sokmaz.

ok.gif
Levent YAĞCIOĞLU - 05.02.2014 16:13

bos.gif

Sivas maçı için iyi bir tercih bence Yunus hoca. Aralarındaki en iyi hakem bence şu hakemlerin. Yukarıda da yazılmış zaten en azından bir standartı var.

ok.gif
kale - 05.02.2014 16:15

bos.gif

Ben beğeniyorum‚ en azından rüzgar esse faul veren tiplerden değil. Oyunu hızlandırıyor ve ufak tefek müdahalelere faul vermiyor. Maçı güzelleştirir.

ok.gif
Lunatic - 05.02.2014 16:26

bos.gif

valla ne yalan atayım... ben de beğeniyorum.

Fenev korkunun ölüme faydasi yok. Hem sampiyon Galatasarayimiz olacak ve küme düseceksiniz!

Herzaman söyledim yine söylüyorum.bizim tek eksigimiz medya gücü.bunuda baskan yada yönetimden biri medya kurulusu satin almaliki,meydan bu serefsizlere kalmasin.hicbir spor programinda galatasarayli görüyormusunuz? Bunu bir sekilde yönetime iletelim beyler

Geri
Üst Alt