STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Bana az önce uyarı geldi bir moddan. O kendini biliyor zaten...

O küfürü ben etmedim sayın mod. Fenerli etti. Ben paylaştım.

Ha bu rahatsızlık verdiyse kesin cezamızı siz de rahat edin ben de...

Anlaşılan Fenerin pisliklerini paylaşmak bile suçmuş artık forumda...

Sivaslı yardımcı ahlak masasından rıdvan pişkin pişkin gülüyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şu adamın karşısına çıkıp geçen hafta hakemi öldürüyordun bu hafta niye alvese gökhana verilmeyen kırmızıları ofsaytı neden görmek istemiyorsun diye sormak ister cevap veremezse ağzına vurmak isterdim

bugün eğer küfürden ceza almadıysam bir daha hiç almam herhalde nasıl kendimi tuttum yazmadım foruma ben bile şaşırdım monitöre birşey olmadı ALLAHtan

Şimdi medyayı takip edin.Kasımpaşa'nın nasıl sahada doğrandığını,haklarının çalındığını hepimiz gördük.Ama bu şerefsizler çıkarlar yüzsüz yüzsüz fb müthiş mücadele etti,hak ettiği bir galibiyet aldı derler.Hakem için ise çok iyi maç yönetti derler.Alayı katıksız bunların...

vmxa.png

iğrenç lig moralim 0 olsa yarın puan kaybedersek cl öncesine giriyoruz öncesi sonrası derken şikecileri şampiyon yaparız yarın kazanın kafayı sıyırtmayın bize :42:

Niye bu kadar gerginlik yaratiyorsunuz ya? Topu topu 1 mac kazandilar ite kaka 10 kisi kalmis bir takima karsi. Gol yemedikleri mac yok, defanslari evlere senlik. Iki pas yapamiyorlar, her aldiklari topu ya kanatlara ya ceza sahasina sisiriyorlar. Gene tokezleyecekler, rahat olun, zaten Arena'da biz yenecegiz. :D

Bugun hakem bjkyi 10 kisi birakti ama bjk zorlama bir golle de olsa golu atmayi basardi.

Fenere ise resmen hediye edildi mac.

Yarin bizi de zor bir mac bekliyor, hakem bizi de 10 kisi birakabilir, uyduruktan penalti falan calabilir.

Sampiyon olacaksak sadece antayayi degil hakemi de yenmemiz gerekebilir.

Iyi konsantre olmali ve yarinki maci mutlaka almaliyiz.

Bana az önce uyarı geldi bir moddan. O kendini biliyor zaten...

O küfürü ben etmedim sayın mod. Fenerli etti. Ben paylaştım.

Ha bu rahatsızlık verdiyse kesin cezamızı siz de rahat edin ben de...

Anlaşılan Fenerin pisliklerini paylaşmak bile suçmuş artık forumda...

Evet kendimi biliyorum. İçinde küfür olan şeyi burada paylaşmışsınız bunun mantığını nedir? Ben de arkadaşıma küfür ettirip twitter'dan, burada paylaşsam doğru mu olur?

Bu ebenike mactan once karısı vefat etmedi mi.. ?

Adam golden sonra ne sevindi...

Geri
Üst Alt