STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

maçın genelinde hakem kötüydü. baraj olayı faciaydı. kerem in 2. sarısı doğru idi. ilk sarısını izleyemedim. gökhan ın son adam olarak değerlendirilmesi lazımdı. atılmalıydı. diğer taraftan bence fenerbahçe nin net olarak penaltısını vermedi. hakem o penaltı pozisyonunda kaldı herhalde kafa olarak. sonra fenerin lehine çalıştı gibi. emre de atılmalıydı ilk yarı daha o küfürlü söylemden sonra.

fenerbahçe - kasımpaşa maçlarında hep böyle olaylar oluyor zaten. geçen senede olmuştu emre şota ya dönüp küfür etmişti sanırım.

sporx'e bak 1 hafta fb penaltı diyen ağlayan medya kuruluşu şimdide fbnin şampiyonluk yürüyüşü kadıköyde paşa çayı diye başlık atmış ne emrenin küfürden bahsediliyor ve bruno alvesin tekmesinden nede ofsayt golden :)))))))) abi yemin ediyorum afganistan tarzı bir ülke olsak ne tff kalırdı ne medya kuruluşları hepsi c4lenirdi şerefsizim :D emre ç şerefsizi saha ortasında önce linç edilip ardından asılırdı :D

Ula bizim emre colak niye serefsiz oldu..:D

Sakin olmakta fayda var. Yarın Antalyayı yenip becekeyi kucağa almalıyız. Elazığ en kötü beraberlik çıkarır şikecilerden. Biz kendi maçlarmızı kazanalım zaten geçeriz bunları.

Haftaya elaziğ takar bunlara böyle oynarlarsa. Elaziğ baya iyi içerde .

maçın genelinde hakem kötüydü. baraj olayı faciaydı. kerem in 2. sarısı doğru idi. ilk sarısını izleyemedim. gökhan ın son adam olarak değerlendirilmesi lazımdı. atılmalıydı. diğer taraftan bence fenerbahçe nin net olarak penaltısını vermedi. hakem o penaltı pozisyonunda kaldı herhalde kafa olarak. sonra fenerin lehine çalıştı gibi. emre de atılmalıydı ilk yarı daha o küfürlü söylemden sonra.

fenerbahçe - kasımpaşa maçlarında hep böyle olaylar oluyor zaten. geçen senede olmuştu emre şota ya dönüp küfür etmişti sanırım.

Pardon ama hangi net penaltı?

beyler sıkmayın canınızı adalet er geç tecelli edecektir. bırakın sevinsiler bu hafta. allahın adaleti hiç bir zaman şaşmaz. o yüzden mayısı bekleyin.

He battı ultraslan sorumlusu benim

Bi git boş boş konuşuyorsun yok taraftar aldırmışmışta nerenle izliyon sen maçı babeli taraftarmi engelledi o golü atmasin diye keremi taraftarmi attirdi

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Senin gibi izlemediğim kesin. Adamlar her pozisyonda baskı altına alıyor hakemi... Sade bu maç değil, her maç... Ama madem sorumlu sensin, aynen devam edin...

Sota: "Ikinci gol net ofsayt. Birisi zorla aliyor, birisi böyle gol'le aliyor."

Ligin en formsuz takımlarından birini ite kaka hakem yardımıyla yendiler.

Biz bu adamları yenmekle kalmaz ezeriz rahat olun.

2.devre aldıkları maçlar ortada zaten futbol adına bir şey yaptıkları yok.

İnanın Beşiktaş bile bunlardan iyi şu an.

Yarın yeterki kazanalım biz bu kuşlar tehlikenin farkındalar zaten.

Takımın başında 3 kere Emenike hamlesini yapmaya hazırlanan ama yapamayan dangalak bir hoca varken rahat olun.

ulan böyle beles ve kirli bir sekilde mac veriyorlar bunlara sonra ersun yalan cikiyor piskin piskin konusuyor

Şikeciler hakem yardımı olmadan puan alamazdı bu maçta. Bakalım şikeci medya hakem hakkında ne diyecek. Şikeciler tam kadro olsa rahat kazanırdı bu maçı ama bu kadar eksikle ancak hakem yardımı ile kazanabilirdi.

Sonra mı?

Geri
Üst Alt