STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

Bu maçın böyle olacağı belliydi fenerbahçe hakemleri etki altına almışdı. Ama hiç karamsarlığa gerek yok bunlar bu oyunla illaki tökezleyecek kesin bir şey var ki o da bizim ne yapıp edip antalya maçını almamız gerek

sporx'e bak 1 hafta fb penaltı diyen ağlayan medya kuruluşu şimdide fbnin şampiyonluk yürüyüşü kadıköyde paşa çayı diye başlık atmış ne emrenin küfürden bahsediliyor ve bruno alvesin tekmesinden nede ofsayt golden :)))))))) abi yemin ediyorum afganistan tarzı bir ülke olsak ne tff kalırdı ne medya kuruluşları hepsi c4lenirdi şerefsizim :D emre ç şerefsizi saha ortasında önce linç edilip ardından asılırdı :D

Evet kendimi biliyorum. İçinde küfür olan şeyi burada paylaşmışsınız bunun mantığını nedir? Ben de arkadaşıma küfür ettirip twitter'dan, burada paylaşsam doğru mu olur?

Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.

Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .

Buyrun maçın kısa özeti:

BgnjMDvIUAEjlKb.jpg

Paylaştığım ofsayt pozisyonunda ligtv'nin logosu yok. Neden kaldırdınız?

Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.

Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .

Sende gidersen forumun tadı kalmaz kolkoparan reyiz

Emre niye duran topta boyna durdu hakem nasıl izin verdi.Rıdvan Emre cin gibi diyor Sneijder yapsa ne karaktersizliği kalır ne başka bişeyi.Gerçi Allah'a şükür Emre gibi karakter yokuşunu bir topçumuz yok

Geri
Üst Alt