STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

bilmiyorum da bizim yöneticiler ya su altından saman yürütüp bunlara kobrayı salacaklar.yada bize dokunmayan bin yaşasın diyecekler de öyle böyle dokunduruyorlar hertürlü

Valla saman altından da olsa üstünden de olsa fenerin Uefa'dan cezayı alması şart oldu.. Yok ligin tadı çıkmaz filan diyordum da bu iş artık haddini aştı!

bugünki rezalet arenada olsaydı birçok köpek mahkemeye dava açardı bu maçla ilgili şike diye :asd:

Valla saman altından da olsa üstünden de olsa fenerin Uefa'dan cezayı alması şart oldu.. Yok ligin tadı çıkmaz filan diyordum da bu iş artık haddini aştı!

fener düşerse ondan sonra da başbakan çıkıp thatcher modelini uygulamak ister.sonrada yandı gülüm keten helvam

Ne demek öyle ozaman silelim filan demeler, kimin haddine Ahmet abiyi bu forumdan silmek! Ahmet abi sadece kendi isterse gider bu forumdan, yedirmeyiz sizlere Ahmet abimizi!

sakamisin sen yahu?

kendi her gün silin diyor. Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olma.

Simdi senle ugrasamam.

Iyi forumlar.

Sadece yarın değil önümüzdeki üç lig maçı çok önemli bu üç maçtan dokuz puan çıkarsa hem kargalar biter hemde dördüncü lig maçında kuşlarla kafa kafaya gelebiliriz

Biz Bursa'yı evire çevire yendiğimizde demediklerini bırakmadılar. Daum dediler, Kazım dediler, Sercan dediler. Güzel futbol ve farklı galibiyetimizi değersizleştirmeye çalıştılar. Eskişehir'i yendik Eskişehir kötü dediler. Necati dediler. Bu kadar da ezik olunmaz be. Biz kendi maçlarımızı kazanalım da bu ezikler ne yaparlarsa yapsınlar.

yemin ediyorum sinirden ağlıycaktım maçta bu kadar şerefsiz bi takım olabilirmi ya adalet diyolar bide utanmadan bunların lehine olan herşey adaletli zaten emre nin küfrünü görmedi bruno alves i atamadı bu mu adalet şeref yoksunları tıksınlar şu herifide kurtulalım artık

evet tekrar konuya dönebiliriz :)

Bu fb lesh oglu lesh, 10 kisilik kasimpasaya da puan kaybetselerdi ne gülerdim ama

Geri
Üst Alt