STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

stres yapmaya gerek yok. 21.hafta geride kaldı ve fark 4 şu anda. tabi yarın kazanmamız şart. kime sorsalar 21. hafta da fark 4 olsun istermisin diye herkes kabul ederdi. biz işimize bakalım. bu şikeciler kadıköyde puan kaybetmez o kesin. kadıköyde tekme tokat serbest fbye. kart bile görmüyorlar. ama çok zor deplasnmmanları var. bize gelecekler, bjk ve tspor var. daha 3-4 anadolu maçıda var. biz işimize bakalım. bu maçtan zaten 3 puan yazmıştık onlara.

Kitleyin konuyu kitleyin tayyip amcanız hakaret filan görürde mazallah forum kapanır

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

İyi forumlar arkadaşlar daha fazla uzatmayalım lütfen, forumdan ya da kişilerden rahatsız olanlar girmeyerek tepkilerini gösterebilirler.

Tekrardan iyi forumlar.

Aklıma gelmişken ben kimseye çifte standart uygulamıyorum beni bunla itham etmeniz hoş değil.

Yeniden hayırlı forumlar.

Sağolun Emin Bey.

Her hafta kaybedecek degiller herhalde, kendi evinde 10 kisi kalmis pasayida yeniversinler bir zahmet

umarım bunlar şotayı falan kovmaya kalkmaz biz arenada yendikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar

Çeptalk

Bugün gene küfredildi 2-1'den sonra. "Alkışlayın ulan i....ler" tezahüratını yaptılar. Bakalım ceza gelecek mi çok merak ediyorum

Geri
Üst Alt