STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

İddaada ilk yarıya 0 vermiştim son saniyede Elazığ golü atınca sevinçten yatan kuponu bile gözüm görmedi:D

Ersun Yanal: "Sanırım bu gece tartışılacak çok şey var. Futbolun dışında bu akşam oldukça malzeme olduğunu düşünüyorum."

:asd:

Ersun, 10 puan öndeyken her açıklamasında ben hakemleri konuşmam diyordu . Puan farkı eridikçe hakemleri ağzından düşürmüyor.

Sorun biz de zaten, deplasman da kazanamıyoruz. Kalan maçlarda en kolay deplasman Rize gözüküyor o yüzden mutlak kazanmalıyız avantajlı duruma geçmek için, geçen hafta Antalya'yı yenmemiz gerekiyordu o maça çok üzülüyorum.

Ne puanlar kaybettik biz. Hangisine üzülelim ki. Evde Rize, evde Antalya, deplasmanda Antalya vs. Hepsini almaliydik.

Neyse, umarim bundan sonra geregini yapariz. Yani havlu attik derken, sampiyonluk önümüzde. Kullanalim artik.

Biraz karakter

Guntekin Onay: "Ersun Yanal'in takimlari 2. yari duser deniyordu, hocam Fenerbahce dustu denebilir mi?" Ridvan Dilmen: "Dustu, dustu..."

Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz. Diyor burdan olmadığı sonucu çıkıyor renktaş

tamam öyleymiş 2 madde görmemiştim ki tffni düzgün bişey yaptığı görülmedi zaten hata bende

Ersun ilk yarı hakem hataları olabilir onlar da insan diyordu kovulacağını anlayınca şimdi hakemlere sallıyor çapsız

Göcek'i yıllardır takip ederim,sanırım en düzgün macını yönetti,yine falsoları var ama fena yönetmedi macı,artık hakemlerin bu Fenerli topculara kendilerini ezdirmemesi lazım,yanına itiraza gelene göster sarıyı...

Derbi haftasında farkı 4 e indiriyorsak + Chelsea maçının etkenini de koyarsak. Bence şampiyonuz.

Geri
Üst Alt