STSL 13/14 H:23 | Fenerbahçe 2-0 Gençlerbirliği | M.S | 1 Mart

İyi transfer yapmışlar devre arasında şikeciler, biz nasıl cüneyti bunlara kaptırdık ya, yönetim istifa!

Şİmdi Alperin jumpingini bi daha izledim.

Bu yaşta bir futbol seyircisiyim. Hayatımda ilk kez rakibin ayağına basan kişinin lehine penaltı verildiğini gördüm.

cneyt.jpg

Rıdvan şaka gibi:

'Hakem fener in iyi oyununa haksızlık etti'

iki pozisyonda net penaltı bana göre.

maçın tamamını izleyemedim hakem nasıldı bilmiyorum, sadece 2 penaltının olduğu bölümü izledim yaklaşık 25 dk falan.

Şİmdi Alperin jumpingini bi daha izledim.

Bu yaşta bir futbol seyircisiyim. Hayatımda ilk kez rakibin ayağına basan kişinin lehine penaltı verildiğini gördüm.

Yakında FB ceza sahasında yapılan faule bile penaltı verilir.İnan ol şaşırmam renktaş.

Puan koparmışken Şeytan Rıdvan'dan ne demesini beklerdiniz ki, kendisi çok objektiftir..

Bizim yönetim hemen hakemlerle ilgili sert açıklama yapmalı adamlar bi tffye gitti belese mac kazandı

Gökhan Gönül denen onun bunun çocuğu konuşsun bakalım şimdi, karaktersiz köpek! Omuza çarpan topa el el diye yırtınıyordu. Bunun kadar sinsi olanını görmedim, Emre ve Volkan'dan bile daha karaktersiz olabilir hatta o derece.

bide bizim forumda 'fenerde ki tek adam'

diyen tipler var

Bu yavşak hakem kendine göre bir güven oluşturduya,penaltı olmasa verir mi,penaltı ki veriyor.tamamiyle şike.Giderayak bir maç daha patlattılar.UEFA da bunları bir patlatsa!..

Tekrar yayınlıyorum bu trtnin resmi hesabıdır adamlar ne fenermişiz diyor ülkeye bak herkes rengini belli ediyor

Bhqf2CKIYAAqCWf.jpg

Geri
Üst Alt