STSL 13/14 H:3 | Fenerbahçe 5-2 Sivasspor | M.S | 31 Ağustos

Fatih hoca'nin milli takim'i kabul etmesi, Burak'in 1-2 mac oynamiyor diye ayaga kalkmasi, diger oyuncular rahatligi.. Bravo yani lig'e mental olarak cok iyi hazirlanmis takim, gercekten süper. Ama dur; biz süper bi hazirlik dönemi gecirdik, dünya devleriyle.

Lig'in 3. haftasi oynaniyor haberimiz yok.

Skora göre yorum yapmayı seven o kadar çok adam var ki.. Yine saf saf yorumlar gelmeye başladı.

Fener gazozuna oynuyo ligi çok da umurumda değil açıkcası ne yaptıkları

bizim futbolcular izlesinde utansın biraz fener eskişehir maçında kötü oynadı ama mücadele etti bu maçtada mücadele ediyor holmen ilk 10 dakikada yaptığı koşuyu bizimkiler yarım saate koşuyor 2 sene üstüste şampiyon olduk diye bu kadarda ciddiyetsizlik olmaz

Terim, milli takim , Drogba Burak tripleri. Anasini satim kendi kendimize zarar veriyoruz. Alacaktin 9 puan su itleri hic umutlandirmayacaktin bile.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Midem bulandı. Allah belasını versin bu yönetimin. Hakem resmen topun üstüne bastı. Lig tv spikerleri sanki kendilerine tecavüz edilirmişcesine Emenikeee diye bağırmasından sonra dayanamadım. Allah bir değil bin belalarını versinler. Bu kadar yanlı anlatım olamaz. Ah ulan ah çok erken daha 2 hafta berabere kalmamız adamları havaya soktu. Adaletine koyayım dünya.!

Adamlar buldu mu atıyor işte.Bize dünya yıldızları da gelse her maç 4949494949 gol kaçıyor banko.Sonra da buna bal deriz işte.

Saygı da hakeden yoruma gösterilir, kusura bakmayın ama böyle saçmalayacakar varsa izlemesin fener maçı zorla mı izletiyorlar, dengesi bozulan foruma giriyor takımımıza sallıyor.

Geri
Üst Alt