STSL 13/14 H:3 | Fenerbahçe 5-2 Sivasspor | M.S | 31 Ağustos

:005:Bravo gercekten sizin vizyonunuzu sevsinler. Iyi takim'in basinda sizin gibi düsünen bir hoca yok, bunu biliyorum ya rahatladim.

7 senedir yenmedigimizi göz önünde bulundurursak diyor; peh.. Iyi ozm bundan sonra hic yenmeyelim.

kardes.. bazi deplasmanlar vardir .. iyide oynasan kotude oynasan, istatistik sonucu sonuc bellidir... degistiremezsin

ben buna inanirim...

chelsea manchester united ve arsenal... nasil bi westham yasda aston villa .. newcastle deplasmaninda kaybedebiliyosa

sende ust uste gelen bursa ve eskisehir maclarinda puan kaybedebilirsin bu anormal birsey degil..

ulan keske konya torku, sivas elazig maclari felan oynasaydik :S.

İlk devre fiksturumuz cok zor zaten zor deplasmanlarimiz var. Devreye liderden 2-3 puan geride girsekte problem degil.

biz orda her sene puan veriyoruz zaten. neyine şaşirip 3.lük iyidir diyorsun. mantigi ne.

Manager oyunlarıyla aram yok o yüzden , oynanan futbola göre konuşuyorum , iki deplasmanda da 5-0 yenilsek üzülmezdim ama oynanan futbola göre 3.lük dedim.

edit: Fifa ve football managerler yorum yapmasın :)

Sivas'ın ne yaptığı belli değil. Adamlar ne ileride, ne geride, ne orta sahada basmıyor. Tamam fener kötü takım ama o kadar da değil.

Ümit'le Ziya zaten Emenike'ye eşlikçi olarak çıkmışlar. Bakalım bizim maçta da Burak'ı bu kadar rahat bırakacaklar mı merak ediyorum.

Bize art arda 2 tane hayvani deplasman koy, şunlara süt gibi başlangıç yaptır. Fikstür de insanın canını sıkmıyor değil. Amaç nedir yani kötü başlamamızı sağlayarak moralimizin bozulmasını mı sağlamak? Nedir bu uğraş?

Holmen 6500km koşmuş

cok iyi bi oyuncu ve ligi taniyor.

keske Sneijderin yerine Holmeni alsaydik...fener cok iyi is basardi.

hem ucuz maliyet hem cok katki.

geçen senede aynı şekilde oldu maçlar bursayla deplasmanda 1-1

eskişehirle 0-0 tek fark arada zaman var

Geri
Üst Alt