STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Çıkıp hala bu kadro Türkiye ligi için yeterli demiyorlar mı işte ona deliriyorum, yedekten gelip biraz fayda gösterebilecek yerli oyuncumuz yok, adamlar öyle veya böyle doğrusunu yaptı ve sonuç ortada...

Gordunuz mu nasil oynuyor bjk.

Kimileri de bursa bize farkli oynuyor diyor.

Bjk'yle kanli bicakli Bursa icin soyleniyor bir de bu.

Bizim ne oynadigimiz belli degil, bjk ise vasat oyuncular olmasina ragmen bilerek, yardimlasarak, takim gibi oynuyor.

Haftaya isimiz cok zor simdiden soylemesi.

en iyi takım şu an ancak derbi çok şeyi değiştiri..olimpiyatta kış şartları var daha...ama erken kesmek lazım...10 puanı zor kapatırız haftaya çok kritik maç

ulan ne güzel sezon başı tek forvetli kanatlı sistemle oynadık.arsenal i portoyu fener i yendik.ha yine yavaş oynuyorduk, belki organizasyonsuzduk ama en azından içeri orta kesen kanat oyuncularımız vardı.döndük yine şu rezil sisteme.

Madridden 3 yesek sorun değil ancak bunlardan 2-3 yersek zoruma gider anasını satım

Sorun tamamen umursamamazlık biz nasıl olsa şampiyon oluruz havasında takım bakın görün takım R.Madrid ve Bjk maçlarında çatır çatır top oynayacak millet gene havalara girecek ama bir sonraki Rize maçında yine aynı şeyler olacak belki zar zor yeneceğiz belki yenemeyeceğiz

Neden olduğu beni ilgilendirmiyor hocam çok fazla.O kadar parayı alıyorsan her maç aynı şekilde mücadele etmek zorundasın.

iyi oldu saçma bir futbolla sampiyon olup herşeyi unutmayız bu yıl

Bu bursanında allah belasını versin.Yıllardır bize karsı barca kesilirler.Fb le bjk oynarken rezil top oynuyorlar her zaman.Kac senedir böyle.Fb gelsin oda yener burada banko.

İşin acı tarafı bu herifler bizim yarımız kadar transfere para harcamadılar ya.. TFF'nin oyununa düşen Fatih Terim'e helal olsun.

Geri
Üst Alt