STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

geçen yıl da leş oynadık daha önce de. ne zaman güle oynaya çıktılar geçen yıl 3 0 bursa ezdi genel de de üstünlüğü yok

Son 5 6 yılı diyorum.Senin galibiyetin yok.Fb nin en az 4 galibiyeti var Bursa deplasmanında.Aç araştır.Her sene biz leştikte fb barcaydı heralde Bursaya karşı.Ama bu durum bizim kötü oynadıgımız gercegini değiştirmez.Sadece veriler ortada.

bizim hoca çok inat bazı konularda mesela bazı maçlarda melo tribünde olmalı ceyhun onun yerini rahatlıkla doldurur yada eboue nin yerine sabri eboue bu sene hayal kırıklığı benim için şimdiye kadar sonuca etki edecek yabancılarımızı kullanmalıyız yabancı hakkımızı defansif orta saha ile sağbeke kullanmak yanlış

Su takimda kesilmeyecek yabancidir Melo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen öyle Gökhan. Birde bizim Bursa maçından sonra falan burada atıp tuttu herkes. O gün de demiştim. cacık yok cacık.

Solbek ziyan, sağbek performansız(Eboue), forvetler yetersiz bizim. Cidden. Bunu Cuma günü de gördük. Arkaları boş adamların. Ortasaha-forvet kopuk ve kanat futbolu = 0.

Bazilarida sirf sorunun burak oldugunu zannediyor.Bizimkiler temposuz oynuyor abi.+30 transferleri günü kurtarir baskada artisi yok.Millet genclestikce bizimkiler yaslandirdi takimi.Tecrübe tamamda ölcülü olmali.

bizim tek bir sucumuzda

rakibe cok saygi duymamiz

misal eses deplasmani bursa deplasmani

futbolcular otomatik olarak aha bu zor deplasman 1 puanda candir diyor

o mantaliteyi degistirip kendi futbolumuzu oynarsak koyariz...

Rakibe saygıdan değil o,umursamazlıktan,tembellikten ve beceriksizlikten.Rakibe saygı duysalar bu kadar laubali oynamazlar.

nasıl olsa bi anda çok şey değişir.ama günü geldiğinde burdaki mesajları çarşaf çarşaf göstermezsem en adi şerefsizim.

İnşallah değişir de şu anki durum onu gösteriyor 2. hafta 1 puanı zor kurtardığımız deplasmanda adamlar ilk yarı şov yaptı 4 te 4 e gidiyorlar.Ama futbol bu tabi bursa 3 tane atabilir ama şu anki durum böyle bjk bizden daha iyi oynuyor son antalya maçı için konuşmuyorum eskişehir ve bursa maçlarında inanılmaz kötü ve temposuzduk geçen yıldan kalma deplasmanlarda leş oynama durumumuz var bjk haftaya eğer 80 bin kişilik olimpiyatta baskı ters tepmeyip bjk rahat oynarsa bizi yener favori bjkdir.

-------muslera------

sabri semih chedjou hakan

-----ceyhun selçuk----

amrabat sneijder bruma

-------drogba-----

bu kadro ligi götürür sistem yanlış yabancı hakkımızı yanlış yerlerde kullanıyoruz

Muslera

Eboue Semih Serdar T Carlinhos

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Arda

Drogba/Burak

Şu kadroyu kurmak cok mu zordu sayın Ünal Aysal kimse para yok demesin dünyaları kazandık son 2 sene...

Üye Görüşü - Nerde Bu Paralar? | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

bu konuyu açtığımda herkes saldırmıştı bana ama Ünal Aysal açıklama yaptı Ocakta 2 çilek alabilirmiş. Sormazlar mı adama bu kadar eksiğimiz varken yazın niye o "çilek"leri getirmedin diye.

Ne yani sen kimsin ki sana karşı hocayı savunamayayım ben ? Herkesin düşüncesi var, saygı çerçevesinde konuşuyoruz, ben hocayı savunurum sen başkanı v.s her kimse.. uzatmayalım ne dersin tarzında cevabın mantığı nedir ? Tartışmak, eleştirmek falan bu şekilde cevaplarla, karşındakini ezmek istercesine konuşmalarla değil fikirlerini düzgünce anlatmak ile yapılır..

Sen bana neden kadro planlaması dediğini söylermisin? Bu kadroyu ben kurmuyorum hoca kuruyor. Kadromu kısıtlı, transferler mi yanlış? Suçlusu hoca bu kadar basit. Drogba Sneijder Chedjou'yu hoca istememiş deniyor. Riera Amrabat Dany'i hoca istemiş. O zaman hocanın istemediği transferleri yapan kimse o yapsın transferleri.

Bu tinercilerin bir çiftçi kupası alalım diye düştükleri durumu gördükten sonra bursayı yenseler ne olur,biz onları yensek ne yazar.Bu yavşaklar önce kıçlarındaki pisliği temizlesinler.

bu konuyu açtığımda herkes saldırmıştı bana ama Ünal Aysal açıklama yaptı Ocakta 2 çilek alabilirmiş. Sormazlar mı adama bu kadar eksiğimiz varken yazın niye o "çilek"leri getirmedin diye.

Üye Görüşü - Nerde Bu Paralar? | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Sınırlama kalkmazsa yine alamaz nereye alacak çilek? Kimi gönderecek?

ya benim hala aklım almıyor biz bu transfer döneminde ne b.k yaptık gidip chedjou lar brumalar alacağımıza (transfer kötü demiyorum ) gidip yerli alacaktık en az 3 tane valla ünal aysal ve fatih terim bu sene çuvalladılar bir de şu saçma milli takım olayı çıktı tüy diktik yazık ki ne yazık

bursa ne bicim oyniyor lan

bjk allah ne verdiyse atar insallah 4-5 atin lan

Daum da zamanında fb'yi 2 kez üst üste şampiyon yapmıştı, ne oldu o fenere? Futbolda dün yok bugün var. Rakipler bu kadar zor şartlar altındayken arayı açma fırsatını tepersen sonradan çok çekersin ceremesini.

Daum avrupa da yoktu ayrıca fenerlilere sorsan Daum'u yollamak en büyük hataydı derler.

Adam herseferinde Sivok´un kafasina nisanliyor ya, helal olsun valla :)

Kornere sadece Sivok tek basina gitse, Fernandes topu kafasina nisanlar herhalde

sivok naaptı lan öyle :D bomboş altıpasın içinde topu itelese gol olcak kendini yere attı :D

Yok neymis, Besiktas iyi oynuyor diye Bursa kötü gözüküyormus.. Dalga mi geciyorsunuz siz? Bursa'nin 11 oyuncusu da pasif, kornerde kafa toplarina bile cikmiyorlar..

Fena küfür etmek istiyorum su Bursa ya

Geri
Üst Alt