STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Son 5 6 yılı diyorum.Senin galibiyetin yok.Fb nin en az 4 galibiyeti var Bursa deplasmanında.Aç araştır.Her sene biz leştikte fb barcaydı heralde Bursaya karşı.Ama bu durum bizim kötü oynadıgımız gercegini değiştirmez.Sadece veriler ortada.

Ya bazı takımların bazı takımlara şansı tutmaz.

Doğru biz başarılı sonuçlar alamıyoruz bursa maçlarında ama meselâ en rahat maçlarımız kayseri maçları oluyor ve aynı kayseri çoğu zaman çelme takmıştır fbjk ye.

+1905

Haftaya bjk bizi yenerse lig defterini kapatabiliriz. 9 puanlık fark üfleyerek kapanmaz.

Adamlar için korner potansiyel gol tehlikesi bizim için işkence

Biz mi? Biz ne zaman zor deplasman maçı kazandık ki? Bursa bbanko kayıp, bjk banko kayıp, fb banko kayıp, ts banko kayıp, eskişehir banko kayıp.

Ciddiye aldigimiz,dogru sistemde oynadigimiz ve kaybettimiz bir mac hatirlamiyorum

Haftaya istekli ve konsantre + Dogru Sistemle Bjk'yi yenecez inshallah

Bursa Macini Burak yüzünden kazanamadik

Eskisehir Fatih Hoca kenarda degildi

Bjkye en son ne zaman kaybettik ? hatirlamiyorum.

biz drogba buragi beraber oynatarak kendimize zarar veriyoruz. birbirlerini bozuyorlar. beştaş bile anlamiş tek forvet oynuyor.

Millli takım, sol bek, yabancı kontenjanı, hamit derken şampiyonluk gitti, kına yakın

İlk yıl neysede ikinci yıl biz nasıl şampiyon oldu o berbat futbola rağmen ben onu çözemiyorum

Bu bjk bu gazla haftayada bizi yenip şampiyon olur adamlara helal olsun kıt kanaat parayla çok mantıklı transferler yaptılar en iyi yerlileri kaptılar biliç gibi cengaver bir hocayı aldılar bizde tek türk oyuncu almadık boyna şov hava yabancı peşinde koştuk sonuç hüsran.Mantıklı 2-3 hamleyle rakiplerimizle arayı açıcağımız bir sezonda kendi kendimizi bitirdik yazık gerçekten yazık...

Su takimda kesilmeyecek yabancidir Melo.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben melo kötü oyuncu diye birşey söylemedim yabancı kontenjandan dolayı ceyhun melonun yerini iyi kötü idare eder mücadele gerektiren bir mevki ama kanatlarda emre çolak engin falan oynadığı zaman takım resmen dağılıyor ileride hep yanlış pas tercihleri kullanıyoruz defansif olarakta iyi değiller çok sırıtıyorlar

Yüzde yüz doğru. Drogba bu şekilde oynamaya devam edecekse Burak-Umut ile 4-4-2, sadece Burak ile 4-2-3-1 bile çok daha iyi bizim için.

Hakan Balta-Riera

değişikliği de yapılmalı bence.Amrabat şu hali ile olmaz.

Muslera-Semih-Selçuk-Melo-Sneijder-Bruma-Burak

direk oynayan adamlar olmalı.Eboue aklını başına devşirene kadar biraz dinlensin bence.İlk lig maçına (ki BJK oluyor)

Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Engin-Burak

11'i ile çıkmalıyız. Mesajı vereceğin adam Drogba bile olsa almalı o mesajı.

Neymiş trip atıyormuş,küsüyormuş arkadaş trip atıyor,küsüyor diye düşünceye girersen bunlara katlanırsın.Drogba,Burak,Sneijder hepsi için geçerli takımın bir sistemi olması gerekiyorsa keseceksin hangi oyuncu olursa olsun.Sorun mu çıkarıyor gönderirsin olur biter.Sırf bu yüzden 4 haftada 6 puan kaybettik şaka gibi...

Bu sene yapilan hatalari örtmek icin 4 sene geriye gitmeye ne gerek var?

Hatalari iyi analiz edip söylemek yerine sürekli padisahim cok yasa diyorsunuz.

Alakası yok.Ben ortası olmayanlara söylüyorum.Ben de eleştiriyorum sözüm "Eğer haftaya da puan kaybedersek hoca gitsin" diyenlere.Bu Fatih Terim'e reva değil.

Ciddiye aldigimiz,dogru sistemde oynadigimiz ve kaybettimiz bir mac hatirlamiyorum

Haftaya istekli ve konsantre + Dogru Sistemle Bjk'yi yenecez inshallah

Bursa Macini Burak yüzünden kazanamadik

Eskisehir Fatih Hoca kenarda degildi

Bjkye en son ne zaman kaybettik ? hatirlamiyorum.

Eskişehir'de vardı. Hatta cezası o maç bitti. BJK'yi İnönü'de yenemedik.

Geri
Üst Alt