STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Rakibi ezmek denir buna Sergen. Bosver Bursa´yi sen. Izin vermiyorlar ki hicbir halt yapamiyorlar.

Sen izin verirsen, rakiplerin Aslan kesilir sonucta. Besiktas izin vermiyor, sen veriyorsun. Hepsi bu.

bjk hücuma çıktığında.. bursanın savunmasında bir adam gördüm genelde.bence siz aldanıyosunuz.

Ooo beşiktaş'ımız harikulade oynuyor..

bursa deplasmanında 1 puan iyidir diyen futbol uleması arkadaşlar nerde acaba

Bugüne kadar biz hariç milli takımı düşünen olmadı, beşiktaşlılar ve fenerliler 2 senedir verdikleri kupaların hesabını yaparken biz milli takıma hocamızı verdik, o yüzden milli takımın elenmesini istiyorum bu kadar net fener ve beşiktaş hocasını versin görelim bakalım inş ilk macaristan bu işi bitirir

Neredesin Nurettin efendi. Bulamadın mı istediğin gibi bir mesaj. Başkasıyla karıştırmış olma.

koskoca transfer döneminde bir tane yerli transferi yapmadılar. alper-kerimfrei-gökhantöre-aykut demir.....vs.... ulan insan birini alır, neye güvenip bunu yaptık anlamak zor. ben bjk nin yerinde olsam seneye 5+0+3 gelsin isterim zatende gelecek. biz bu kafayla gitmeye devam edelim...

Ne gerek var türk oyuncu almaya canım o paraya Arsenal'dan banko oyuncu alırız hem seneye AB kuralı çıkıcak daha forvete ibrahimoviç gelecek 3 forvet oynayacağız ne kadar forvet o kadar gol burak drogba ibrahimoviç:rolleyes::rolleyes:

Besiktas 2003 ve 2009'da sampiyon olmus. Her 6 senede bir götürüyorlar. Hesaba göre 2015'te sira onlara geliyor ama bir sene erkenden götürecekler sanki.

Iki resmi olmayan sampiyonlugu saymazsak 11 sampiyonlugu var, bizim 19. Bukadar maddi güce ragmen sunlara verirsek kupayi üzülürüm.

Not: 2003, BJK'nin 100.yili sayesinde sampiyon yaptilar.

Bi önceki de 95 de yani var 1-2 sene daha.

5-6 hafta sonra herkes anlayacak bunu.

+1905

vojvodana yürüye yürüye 3 attı bunlara, biz 1 puanı zor kurtardık sonrada başarı diye yutturdular bize. bizim takım-fatih hoca dahil kafadan 1 paun yazmıştı bu maça zaten.

malesef kardeşim valla üzülüyorum alıştık da başarıya iki senedir şimdi ne tadımız kaldı ne tuzumuz umarım düzelr ama zor sen gidip 1 tene bile yerli transfer yapmaz! çocuk gibi ab ab diye ağlarsan sana bay bay deyip 6 puan fark atarlar biz 4 de 4 yapardık o şansları da yakalıdık ama adam gibi yerli oyuncumuz olmadığı için hep eksik kaldık bu sene burak da b.k gibi olduğu için hepden battık yani helal yönetime ama brumayı aldı !!

Adamların Avrupa Kupası derdi yok birşeyi yok. Eğer Atiba, Fernandes, Gökhan Töre'nin hepsinin aynı anda sakatlanması gibi bir durum yaşamazlarsa bu sene şampiyonluk için 1 adım öndeler diyorum ben. Hele hele haftaya bizi de yenerlerse 5-6 adım öne geçerler.

Adamlar almış gökhan kerim frei olcan oğuzhan gibi gençler biz hala aydın emre çolak engin baytardan birseyler umuyoruz yedek yerlilerimiz ligin en kötüsü.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

ulen o değilde kim ezeli düşman ayağına yatarsa her maç sahada yatıyor rakibine bknz : (bursa bjk)(ts fenev)

Adamlar almış gökhan kerim frei olcan oğuzhan gibi gençler biz hala aydın emre çolak engin baytardan birseyler umuyoruz yedek yerlilerimiz ligin en kötüsü.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

bizi onlar mustahak ama burda gökhan töre olcay felan adı geçerken bjk den önce anırıyordu bizim taraftar bal yapmayan arı boş oyuncu felan diye menemencilerde iş yapınca ağlamanın lüzumu yok emre ç aydın müstehak bizlere

Önder Özen'i bir kez daha tebrik etmek lazım. Tekrar olacak ama, Beşiktaş sezonu iyi veya kötü bitirsin. Yine de çok akıllıca hamleler yaptılar. Takımı iyi kurdular. Bilic'de bu malzemeyi enerjisi ile birlikte çok iyi kullanıyor. Biz de oynadığımız kötü oyun ve yaşanan sıkıntılardan dolayı daha da heveslendiriyoruz.

Geri
Üst Alt