STSL 13/14 H:5 | Fenerbahçe 4-0 S.B. Elazığspor | M.S | 21 Eylül

Elazığspor'un kalecisi Zülküf'e dikkat beyler. Ligin şu anda bana göre en formda kalecisi.

Fb en az 2 gol atamadıgı her maç puan kaybeder.Defansları kevgir gibi.Açıkcası bunlardan hiç korkum yok.Böyle savunması olan takım şampiyon filan olamaz.Vasat kadrosuna rağmen bu senenin en iyi takım görüntüsü vereni bjk bunların 2 adım önünde.Bu maçtada elazığ kesin gol bulur.Sorun ne kadar gol yiyecekleri.

yunus yıldrımmış hakem.

sevdiğim hakemlerden biri.

gereksiz düdüklerle maçı bölmüyor, tempolu oluyor yönettiği maçlar.

vAy be fenerli taraftarlar küsmüs resmen takimina.Tribünler bos.Bunlar bir darbe alsa kolay toparlanamzlar.

caner iyi oyuncu, hemde sol bek.. adamlarin kalecisi ve iki beki türk

kaleci isminden kaybediyor fenere 3 gol yaz

fener attı daha izlenmez.Ayrıca Elazığ'daki Serdar'lar bizim kanatlardan(Bruma hariç) iyi gibi geldi bana.

Keşke Drogba'nın yanına şu Sow'u koyabilsek. Adamın her hareketi klas + takım oyununa katkısı büyük.

Lig başladığından beri attığımız gol sayısı 4, adamların 12. Sonra gel burada bal mal de :D

En az 5 tane atar fener. Ama bu Elazığ bile bizden puan alır.

hani bu sowla yanal kavgalıydı sow golü attı herife sarıldı.

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk 2

biz hariç herkes bi şekilde kazanıyor ...bu şikeciler puan kaybetmez bu maçta...

Kale diregini koruyan oyuncuya dikkat, bu ne pasiflik arkadas?! Ayagini uzatsa gol olmayacak. Ya olacak is mi bu arkadas, yeter artik be.. Serefsiz türk liginin türk oyunculari !

Geri
Üst Alt