STSL 13/14 H:5 | Fenerbahçe 4-0 S.B. Elazığspor | M.S | 21 Eylül

Elazığ teknik direktörü Sollied FB'yi iyi çalıştık büyük takımlara karşı nasıl oynanacağını iyi biliyorum demişti. Harbiden süper çalışmışlar, defans hattı komple orta sahada FB defansın arkasına pasla sarkıyor. Tam büyük takımlara karşı deplasmanda oynamalık taktik helal olsun :)

Yarın itibariyle tek forvete dönmeliyiz.

Bu Kuyt'ı çoğu fenerli beğenmez ama beğeniyorum adamı.Kazma falan ama atıyor,attırıyor.

Bu yarış fener ile Beşiktaş arasinda geçer bizde nal toplariz geçen sene sampiyonlugumuz tesaduftu rakipler iyi degildi kendimizi kandirmayalim

Daha 2 hafta önce fenerden bjk den bi cacık olmaz diyenler 2 haftalık skorlara bakarak şampiyon ilan ediyolar. Daha ligin 5. haftası ve bu ligin favorisi hala biziz.

Bizi şampiyonluk yarışından çıkaranlar var la. :D Len herifler Elazığ'a 2 tane attı. Bize değil.

Gördüğünüz üzere ultra kazma kuyt bile kaleciyle karşı karşıya plase ile gol atabiliyor. Biz ise sadece bunu yapabileni kral ilan ettik.(Gerçi onu da yapamıyor bu sezon) :)

HEr zaman diyorum. Bu tip takımların çıkması hata. Gün geçtikçe moralim bozuluyor.

Abi yeter Bu Elazigda top oynamaya gelmis acik oyniyor

bize herkez son 2 senenin sampiyonuyuz diye kasiyo ediyo

hoca milli takimin hocasi artik turk oyuncularida goze girmek icin kasar...

Artık geçen seneki gibi rakiplerimizden garip puan kayıpları falan beklemek saçma olur bizim bundan sonraki her maçımızı önemseyerek oynamamız lazım şampiyonluğu derbiler belirler bu sene

Ulan 3 ay once ne konusuyoduk simdi nerdeyiz. Emegi gecenlere selam olsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt