STSL 13/14 H:7 | Fenerbahçe 0-0 Trabzonspor | M.S. | 6 Ekim

Selcuk,Onur'un üstüne yürüdü,kafa kafaya geldiler felan,sonra Onur göz kırptı ne ayaksın la der gibi,sonra ayırdılar,olaylar Zokora ya döndü,sonra ayı Volkan ile Onur arasında bişeler döndü,Onur'u zorla soyunma odasına gönderdiler..

Der gibi değil yahu dedi. Ne ayaksın oğlum sen dedi, sonra zokora bekir volkan show

avni akerdeki maç yarım kalır yine fener yarar bu iş

biz bu febeyi geçeriz de bizim şu kötü oyun beni korkutuyor..

bizim taraftar :ka21:

Bende istiyorum kardeşim de inşalalh olur.

Yalnız Sütçü Saraçğlu TErör stadın da yine büyük olaylar var. TS Başkanı ve yönetimi otopark da mahsur kalmış.

Büyük saldırılar olmuş.

Bakalım Tüpçü denen şerefsiz TFF ne yapacak ??

Yalnız Hacı başkan iyi atar yapmış . Hem gidip ortalarında maç izledi hem de arabadan inip üzerlerine yürüyordu :D

Bende istiyorum kardeşim de inşalalh olur.

Yalnız Sütçü Saraçğlu TErör stadın da yine büyük olaylar var. TS Başkanı ve yönetimi otopark da mahsur kalmış.

Büyük saldırılar olmuş.

Bakalım Tüpçü denen şerefsiz TFF ne yapacak ??

3 maymun (tüpçü,pfdk,tahkim yalnız feneve karşı böyleler )?

Lig TV görüntülerini paylaşmak yasaktır.

Moderasyon.

2 maçıda seyrettim, geçemeyiz.

7.haftayı yeni bitirdik,Selçuk-Melo girecek haftaya bu takıma,yeni hoca takımı daha cok tanıyacak,ben olumluyum,bu fark kapanır,2.yarı fikstür avantajımız var,üst üste kendi sahamızda oynayacağımız maçlar var..

Nasil yenemeyiz ezeriz.bizim futbolcular mac seciyor.

valla leo bugünkü mac beni cok gerdi ne bileyim sacmaladim biraz:)Olsun müslüm babayi acariz birazda raki iki tanede cezayirli yavru aldikmi tamamdir mesele:):)

Ümit dünyası. .

Fas cezayir fark etmez Léo affetmez.

İç şarabı ... arabı boşuna dememisler

Tampon konusunda en sağlamlaridir felegin sasar süzüle süzüle kaldırımda yürürken gördüğünde. .:D

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Herkes Drogba ve Melo gibi oynarsa ligin tek favorisi GS dir. ama o İş ahlakı yok malesef !!

Şampiyonluğa emin olmak üzereyken aklıma Burak geliyor tereddüt yaşıyorum.

2 maçıda seyrettim, geçemeyiz.

sen juventus için bize 5 tane atar demiştin. fener bizden iyi oynamiyor. biz sahamizda bu fenerden daha iyi oynayip 4 puan verdiq abartmayin. geçen haftada hiç bir halt oynamadilar. pozisyonlari yoqtu bizim akhisar maçi gibi. faullu gol verilmeyen penalti ve verilen kirmizidan sonra 3 pozisyona girdiler. burda tinercileride abarttiniz. biz iyi degiliz şu an belli. ondan öndeler zaten.

- S.Ulueren: Neden stattan çıkartmıyorlar sizi? +

S. Çakıroğlu: Dışarıda 50 bin kişi var, biz 20 kişiyiz. Kabadayıyız da, o kadar da değil :DD

Bu fenerbahçe çok abartılıyor.

Tam bir bombalar. 2 kötü sonuç alsalar tespih gibi dağılacaklar.Çünkü başlarında güçlü iradeli bir teknik direktör yok.

Ben fenerden inanın korkmuyorum.

Beşiktaş daha dikkat edilecek takım bu sezon.

Neden derseniz Beşiktaş çok iyi topun arkasına geçiyor biliçin mantalitesi ile mancinin ki hemen hemen aynı önce gol yemim sonra zaten atarım.

Beşiktaşda bu zamana kadar bunu iyi yaptı.

Beşiktaşın futbolu özellikle anadolu takımlarına karşı çok etkili olur kolay kolay kaybedecek gibi durmuyorlar ama derbi maçları sıkıntılı...

Biz şöyle 2-3 maç üst üste galibiyet alırsak güven gelir seriye bağlarız bence..

Şu 3 maçımız çok önemli Karabük kayseri ve konya. 3de3 yaparsak Fener deplasmanına çok moralli çıkarız

Onlarıda bu sefer deplasmanda yenebilirsek şampiyonlukda yine en kuvvetli aday haline gelebiliriz..

AMa ligdeki 3 ma. ve kopenhag maçları bu havayı yakalamak çok önemli..

5 maçlık seri camiayı tekrar havaya sokar

Muhabir:A.Y sizi karşıladı mı nasıl bir diyaloğunuz oldu?

Hacıosmanoğlu:Ben Türk futbolunu kirleten kişi ile görüşmen bunu bir daha sormayın.

:D:D:D

Geri
Üst Alt