STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Uzatmayı da geçtim de o Caner'i göz göre göre atmadı ya her şey belli oldu.

Sen kendi icinde kavga et, adamlar istedigini yapar iste. Unal Aysal da Fatih Terim de gözümde haindir.

Ünal aysal'dan çok Fatih Terim'den beklemezdim şikeci tüpçü ile el ele verip Milli takıma imza atacagını

Adam tayyip istiyor diye resmen sattı yahu bizi şaka gibi

Sen kendi icinde kavga et, adamlar istedigini yapar iste. Unal Aysal da Fatih Terim de gözümde haindir.

Hain ağır oluyor ama ikisinin de önemli zarar verdiği doğru ama artık geçmek lazım bunları, büyük takımsan eğer her şeyin üstesinden geleceksin.

Beyler dert etmeyin. Ne zaman böyle gitseler sene sonu babayı alıyorlar. Bir baba hindi misali. O yüzden biraz heyecan olsun. Hem bizimkilerinde aklı basına gelsin. Hem isterlerse varsın sampiyon olsunlar. 2. olup bunların hakkıyla CL ye gitmek varken bana koymaz bunların sampiyon olması.

fenerbahce-bali_319468.jpg

Başka bir açıklaması yok.. Bu nedir yaa..

Şu tüpçü denen herife küfür serbest olmalı herif resmen emek hırsızı

4dakikalik birsey yoktu macta .. yanliz o pozusyonu oynatmasi dogaldi cünkü uzatmada zaman gecirdikleri icin sari kart yediler .. ilk yari caner kirmizi görmeliydi . yazik oldu ama daha coook var ..6puan birsey degil

maçta 4 dklık duraksamada yok

max 2-3 dakika

Her pozisyonda 3-4 kişiyi geçmeye çalışıp pas verme tenezzülünde bulunmayan her topu rakibe atan Yasin le, onu 90 dk sahada tutan Fuat Çapa Allah ikinizinde belasını versin satılmış köpekler.

Bu arada hakemlik birşey yok. Boşuna yırtmayın biyerlerinizi. Adamlar 4 dk lık uzatmanın 2 dk sında yerden kalkmadı.

adamlar ligi hakemlerle götürüyor kurumsal başkan ne b. yiyor acaba....

Kayseri deki Yasin diğer arkadaşlarının hakkını yedi.

rezalet sözün bittiği yer genelkurmay başkanı olsam bu sinirle tff mhk pfdk fener yönetimi alayını önce işkence eder sonrada asardım

adamlar bir şekilde golü buluyor kasımpaşa maçı bu maç şansta hep yanlarındaydı şimdiye kadar

Allah belanizi versin Fatih Terim ve Unal Aysal. Sizin ben egonuzu seveyim. S.ctiniz takimin futbol keyfimizin icine.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fatih Terim'i anlarım da başkanla bir alakası yok.Takım geçen yıl da böyleydi,en az 10 kez liderlik fırsatı geçmişti Fenerbahçe'nin eline,hepsini de tepmişlerdi.Bu sene tepmiyorlar fark bu.Biz aynıyız,onlar aynı değil.

Bu tür goller şampiyonluğu getiren gollerdir genelde. Bunlar bir şekilde kazanıyorlar. 11.hafta da bizi yenerlerse işimiz tamamen biter. Oradan bir beraberlik de olsa alabiliriz umarım.

Bu kadar şerefsizliğin içinde şampiyonluk yarışı

Allah yardımcımız olsun

Ulan adamlar hakemleri baskı altına almıs federasyonun basında bize kupa verirken "zorlanan" hükümet tarafından şikeyi örtpas etsin diye getirilmiş adamları var.

Hala gelmiş kendin futbolumuzu konusalım diyorsun. AB kuralını hiçe sayan seneye 5+0+0 kuralını getirecek olan federasyondan bahsediyoruz. Şaka mısınız yoksa kuş musunuz amacınız ne ?

İlk hedef ne takımdır ne de hoca. İlk hedef federasyonu indirmektir. Federasyon türk futbolunu değil türk futbolu federasyonu yönetmelidir. Tıpkı ingilterede olduğu gibi.

sende aciz yönetim ruhsuz futbolcular olursa sıçarlar ağzına.

canerle emre dünyanın heryerinde bugün kırmızı kartla atılırdı.

neler oluyor neler.Ben böyle birşey görmedim.

bizimle oynayan rakipler haklı olmamıza rağmen her türlü çirkefliği yapıyor. ama bakıyorum şu erciyesli futbolculara çıt yok.hepsi ruhsuz.ama bunlara şikecilerin yaptığı gibi yapacaksın. Karaktersiz olacaksın öyle yaranırsın. Böyle yapmazsan tolunay gibi kendisini adam zanneden tipler her türlü sallar sana.

ah ulan yönetim nefretimsin.

Şu klübün haklarını yediriyorsunuz ya yatacak yeriniz yok.

ne olacak hala bjk maçının sonucu için bir açıklama yapmayan zihniyetten ne beklerisinki.

Geri
Üst Alt