STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Ulan adamlar hakemleri bağlamış suçlu yine bizim başkan :asd: Beyler kendinizde misiniz?

nasil bir bal var bunlarda cozebilmis degilim

Toplanalim tff binasini basalim ya da baska bir sey yapalim yeter ki sessiz kalmayalim

Paşa macını hakem katlıamı sayesınde net faulle gol atıp macı yendiler.Gencler macı net penı verılmedı genclerın dondü pozızyon net faul yaptı egemen o sayede gol attılar.Bu mac caner dırek kırmızı vermedı hakem.Yeter ulan artıkk.Düşürün bu serefsız tüpçüyü adam resmen fenerın 2.baskanı gıbı.

Allah belasini şerefi bozuklarin. 90+5 te gol atiyor. hani 4 dakika uzatmaydi. Yemin ediyorum tiksindim Türkiye liginden kusasim geliyor bu pislik makinalarini izleyince. yarim dakika geçmiş bitirmiyor şerefsiz. Caner kirmizi weboya sari gösteremiyor korkudan. Bukadarda ulu orta siyaset destegi ile şike yapilan başka ülke yoktur.

hocam bal mal değil gözünü seveyim koymayın şunları eyyamın Allahı işte bunca uzatma saçmalığı neyin nesi..

Dün biz gole giderken kaleciyle karşı karşıyayken bitirdi hakem maçı

Olay hakem + bal zaten. Neden hakemlerin bu şekilde uzattığı dakikalarda gol atıyor bu herifler? Bal bu. Başka birşey değil.

konuşulacak bir şey varsa o da yasin'dir. gerizekalı herifin teki, golü yedirdi takımına. hakemin 4 dakika uzatmasına şahsen fazla takılmıyorum. çünkü uzatma içinde oyuncu değişikliği yapıldı, oyun durdu. genelde sırf bu hakem değil herkes bu tarz durumlarda 20-30 saniye ekleme yapıyor. yaptıkları son ataktı o da gol oldu ballarına

Allah belanizi versin ulan, Genclerbirligi macinda Egemen'in net faulü ve hile hurdayla gelen 3 puan, hakem bir de Gencler penaltisi yedi

Kasimpasa macinda yine uzatmalarda hediye edilen mac, Kasimpasa savunmasinin golü yeme cabalari ve hakemin Kasimpasa lehine vermedigi penalti var.

Yine bir deplasman, Caner-Emre'ye verilmeyen kirmizi karttan sonra uzatma bittigi halde maci devam ettirip Fener gol atana kadar maci bitirmemek.

3 deplasmandan 9 puan böyle hediye edilir.

saçma...sen istediğin kadr oyna adamlar şikeci işte ....

Bu adamlar bugün sikeci olmadi, ezelden beri namussuz karisini bes paraya satan serefsiz sikeciler, son iki sezon da sike yapmadilar mi sanki, o zaman nasil sampiyon olduk. Hele ilk sezon eze eze, top oynayarak, sen bu adamlara meydani böyle bos birakirsan oynadigi futbolla, o zaman bu serefsizler böyle sike yaparlar, para icin bunlar orasini burasini satar

Ayrica bir kez daha: colugundan cocugundan ciksin serefsiz demirören, GS'nin bjk macinda aldigi o üc puani biiiiiiiiip

Anladin sen onu, tüpkafa

Sent from my iPhone using Tapatalk

rezalet sözün bittiği yer genelkurmay başkanı olsam bu sinirle tff mhk pfdk fener yönetimi alayını önce işkence eder sonrada asardım

tff'ye darbe yapmak serbest olmalı.

olmadı yasal olmayan yollardan hizbullahı salarız. yada taliban özel araç altına bombayı hallederler.

sinirden gülüyorum insanı saçma saçma konusturuyorlar. şu mason tff baskanından kurtulup sapına kadar objektir bir tff baskanı getirmek ŞART.

balla ,hakemle bi yere kadar.bigün birileri çok fena hoplatacak bunları.umarım önce biz oluruz o,sonra uefadır,fifadır istediği kadar şeyapabilir feneri.

bunun dışında alışıldık şeyler hakemdir,baldır..

Ya kendi takımıma ne kızacağım bildiğin kayırıyorlar adamları.Şunu görüp de bir şey yapamamak cok zoruma gidiyor.

Valla ben yıllardır bıktım bu heriflerin balından.

Her maç hanginizin aklından geçmiyor ki bunlar son dakika bir şekilde gol atar diye.

Biz deplasmanda sonuna kadar zorlanırız adamlarr rahat rahat 9 puan alıyolar

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Geri
Üst Alt