STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Şuan süper ligde görev yapan hakemlerin yarısı Oğuz Sarvan tarafından klasman yükseltildi...Eeee Oğuz'un da fanatik olduğu hepimizin malumu. Bu sayede fener üç dört senedir takım muamelesi görüyor... Son 4 senede 90+ dakikada attıkları golleri çıkarın bakın fener ligde kaçıncı...

Su tupcu artik bir an once indirilmeli

Mahkeme mi baska yollar mi bilemem ama bu tff kesinlikle indirilmeli artik

Yeter be yeter

Pislik tüpçü belirlemiş bu senenin şampiyonunu.

Bu maç 2 oldu "90 +"da hediye edilen. Pis sövesim var.

Neyse biz adam gibi oynayıncaya dek birşey söylemeyeyim, biz yarışta olmadıktan sonra ligin ve kimin birinci olduğunun anlamı yok.

TFF ve Hakemlerin Fenerbahçeyi Şampiyon yapabilme çabaları bu maçta alenen ortaya çıktı. Fakat sonunda kazanan yine biz olacağız inşallah..

O yasin denilen futbolcu bozuntusu kendini Türkiye'nin yeteneği sanıyor heralde. 10 kişinin arasına atladı tüm maç. Hepsinde de kaptırdı. 1 kere pas verdiğini hatırlamıyorum beyinsiz herifin. Azo ve İbricic'in yerinde olcam valla öldürürdüm bu herifi. Tüm emeklerin boşa gitmesine sebep oldu beyinsiz adam.

Ünal aysal'dan çok Fatih Terim'den beklemezdim şikeci tüpçü ile el ele verip Milli takıma imza atacagını

Adam tayyip istiyor diye resmen sattı yahu bizi şaka gibi

O fatih terime de yaziklar olsun.

Hala onun arkasinda koyun gibi imparatoooooor fatih terim diyenlere de yaziklar olsun, bugün basket macinda da yine göstermis bizim züper insanüstü taraftarimiz tarafarligini. Kökü gelmedi bi türlü su terimsporlularin, aslolan Galatasaray varolan Fatih Terim. Yemisim bu zihniyeti.

Bi bitmediniz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah vere de sunlari Kadiköy'de eze eze söyle yensek. Drogba-Sneijder-Bruma BAM BAM BAM diye!!

Bu arada yavşak yasin,maçın başından belli etti niyetini,puşt

Geri
Üst Alt