STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Gerçi bu golü daha önce bekliyorduk. Çok sinirlendim golden sonra da şimdi düşününce biz kendi işimize bakalım.

Seneye kesinlikle iptal edicem ligtv'yi aslinda orgutlesip butun gs'liler iptal ettirmeli bak nasil yola geliyorlar cirkefler

Öffff valla bıktım usandım, şunları şampiyon yapsınlar da rahatlasınlar yeter be. Bu ülkede sadece futboldan değil herşeyden nefret ediyorum, günden güne daha da azap verici bir hal alıyor. Yetti artık valla yetti.

Valla Yasin aklıma geldikçe çıldırıyorum. Yanımda olsa boğazlarım.

Bir adam maçın başından sonuna kadar inatla kimseye pas vermeyip topu rakibe atıyorsa ya gerizekalıdır ya da satılmış.

Erman toroğlu : Ben pavyonların önünde bile bu kadar acımasızca birbirine vuran görmedim canerin yaptığı resmen cinayet

Hakikaten bu sene fener şampiyon olsunda rahatlayalım ya devamlı tiyatro izliyoruz

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

federasyon eliyle siyaseten desteklenen bi fenerbahçe var bu sene arkadaşlar.

daha 8 hafta oldu lig başlayalı

adamların hakem kararıyla aldığı puanların haddi hesabı yok.

verilmeyen penaltılar, gösterilmeyen kırmızılar, fener gol atıncaya kadar uzatılan maçlar...

Seneye kesinlikle iptal edicem ligtv'yi aslinda orgutlesip butun gs'liler iptal ettirmeli bak nasil yola geliyorlar cirkefler

ya abi her sene aynı laflar,bizim taraftardan bi halt olmaz,biz kendi icimizde bölünüyoruz,adamlar herseyleriyle bütün oluyolar,bizim icten temizlenmemiz lazım en önce,hep laf anca laf

Valla Yasin aklıma geldikçe çıldırıyorum. Yanımda olsa boğazlarım.

Bir adam maçın başından sonuna kadar inatla kimseye pas vermeyip topu rakibe atıyorsa ya gerizekalıdır ya da satılmış.

4 pozisyon saydım yanılmıyorsam kontra atakları mahvetti. Sonuncuda da yedirdi golü amacına ulaştı.

Fatih Terim diyenler var hala .. Gidin az ote de baska bir klup kurun yeter ki bu armadan uzak durun !!

Erman : hakem 1 sene sonra fener maçı almışım caneri atarsam 1 sene daha alamam diye düşündü ben size söylemiştim bu sene fenerbahçe şampiyon olur diye tff 4.yıldıza izin vermez taktırmazlar 4.yıldızı

Uzatma dakikalarında oyuncu değişikliği yapan hocalar, harbiden beyinsizsiniz.

Ezikler geçen sefer tapelere takılmıştı.Bu sene tape mape olmadan alenen şike yapılıyor.

Mahmut öZgenerin tapelerindenyapılan konuşmalar bugünede işaret ediyor

allah belanı versin tüpçü ve günahların takımı şikebahçe defolun gidin türk futbolundan yeter beeeeeeeeeeeee

bu tff gitmedikce ligden çekilelim.

ligtv kullanıcılarının %35'i Galatasaray'lı. Bakalım o zaman ne yapıyorlar. Futbolla da alakamı keserim.

4.yıldızı unutun bu sene aziz bizim başkan olsaydı işler değişirdi

Bu caner milli takimda kuzu gibi fbde oynarken igrenclesiyor.

Geri
Üst Alt