STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

Dinime söven Müslüman olsa ilk mesajına bir bak bakayım sen bizde adamına göre muamele düZgün konuşana düZgün konuşuruz sırf terim gitti diye saçma sapan sebeblerden hala başkan hocaya sallıyorsunuz her fırsatta sıktınız

sana mı laf var...sen niye karışıyorsun...kötü bi laf varsa forumdan uyarı gelir...

Ah şöyle çıkıp çatır çutur oynasak en azından içimiz rahat olacak hakemide yenecez gerekirse

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Abartmayin ya, son dakika Yasin cahillik yapti, kontrada Kuyt harika bir is cikartti ve 3 puani aldilar. Fark 6 puan. Bunun uzerinde fazla durmaya gerek yok. Galatasaray galibiyet serisini devam edebilirse ilk yarinin sonuna kadar bu fark kapanir. Kendi isimize bakalim. Baklava ve Buraktan kurtulmamiz lazim, siz gelmissiniz rakip takimin bal'iyla ugrasiyorsunuz.

Abartmayın ya. 90+2.dakikadan 90+3. dakikaya kadar tam 1 dakika oyun durdu zaten. Değişikliklikler,sakatlık falan derken. Ek süre oynatması normaldi. Ama o Caner ve Emre denen 2 şerefsizin atılmaması tam bi saçmalık. Bu kadar olmaz yani. Tamamen bize karşı oyunlar oynanıyor. Dün Lua Luaya bile kırmızı gösteremediler. Son dakika poisyonu mağlum.

Ayrıca o Yasine temiz bi sopa çekmek lazım. Şu Türk futbolcuların böyle bi Ronaldo-Messi havası var ya hastayım ben onlara :D Ve Fener sağdan veya soldan farketmez orta açamasa gol atamaz. Adamlar göbekten giremiyorlar. Ancak orta açacaklar Sow-Webo vurabilerse vuracak. Başka bi meziyetleri yok

BXCiy1HIMAAnB8p.jpg

Beğenmediğimiz selçuk ş bile mücadele ediyor ceyhun gibi ruhsuz oynamıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Bursa (D)

Galatasaray

Antalya (D)

Besiktas

Rize (D)

Böyle bir fikstürü var, basta biz olmak üzere herkes sikesiz maclar cikarirsa puan farki azalir!

Dün Antuda bizim maça 'zar zor kazandılar yaa puan farkı 12 olur bu gidişle' diyordu mallar. :D

Bu yavşak oğlu yavşak camia bozuntusunu ayakta tutmak için iki üç bilemedin en çok dört sene içinde şampiyon olmak gibi bir durumları var.Bu pislik camianın normal şartlar altında şampiyon olması zor.Şampiyon yada potaya girememesi halinde avrupaya gitmeleri uzayacağından süreyi en aza indirme çabaları ve bunlara kapalı kapılar arkasında verilmiş sözler olduğunu söylemek istemiyorum.Bu yavşaklardan başta tüpçü olmak üzere azize lavuğundan ve etrafındaki yavşaklardan her şey beklenir.

Ya beyler Allah askına ya..Uyanın yahu..Biz hala Terim anti Terim,Aysal anti Aysal tartışması yapıyoruz,ve ayrı ayrı parçalara bölünüyoruz...Yahu kendinize gelin...Millet malı götürüyor,biz burada birbirimizi yiyoruz,hepimizin çabası Galatasaray değil mi,hepimiz Galatasaray'lıyız..Yetti ya,biz niye hep kendimizi bitiriyoruz arkadaş,yetti be arkadaş...

Ya beyler Allah askına ya..Uyanın yahu..Biz hala Terim anti Terim,Aysal anti Aysal tartışması yapıyoruz,ve ayrı ayrı parçalara bölünüyoruz...Yahu kendinize gelin...Millet malı götürüyor,biz burada birbirimizi yiyoruz,hepimizin çabası Galatasaray değil mi,hepimiz Galatasaray'lıyız..Yetti ya,biz niye hep kendimizi bitiriyoruz arkadaş,yetti be arkadaş...

:DD

Bi Mahsun un hepimiz kardeşiz klibi eksik kalmış :D

Anti Aysal'cılar yağmur yağsa Aysal'dan biliyorlar, ne yapalım. Fener son dakikada golü bulunca suçlusu Aysal oldu. Terim olsaydı fener o son dakika golünü atamazdı diyenler var burada sen ne diyorsun, hey yavrum hey..

Beni kastediyorsan kimseyi yediğim yok Fenerbahçe gol attı diye takımın başkanına ne b. Yiyorsun diyen trole tepki göstermek mi aysalcılık oluyor sonra dıyoki sanamı dedim. ne diyim ben daha ne cevap vereyim

Anti Aysal'cılar yağmur yağsa Aysal'dan biliyorlar, ne yapalım. Fener son dakikada golü bulunca suçlusu Aysal oldu. Terim olsaydı fener o son dakika golünü atmazdı diyenler var burada sen ne diyorsun, hey yavrum hey..

Ben de bunu diyorum işte,bana göre de bir sürü yanlış oldu son dönemde bizim camiada,ama rakiplere bakıyorum her şartta koşulda destek oluyolar,bütün oluyolar güçlü duruyolar,biz en başta kendi içimizde bölünüyoruz,boşuna demiyolar Galatasaray'ın düşmanı Galatasaray'lılardır diye...

Biz kendimiz düzgün oynayalım zaten şampiyonluk gelecektir herşeye rağmen

Geri
Üst Alt