STSL 13/14 H:8 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Fenerbahçe | M.S | 20 Ekim

aziz bosuna sampiyonluk sözü vermedi adam basladi gene tarla sürmeye, rezil uefa sende izle dur

Beni kastediyorsan kimseyi yediğim yok Fenerbahçe gol attı diye takımın başkanına ne b. Yiyorsun diyen trole tepki göstermek mi aysalcılık oluyor sonra dıyoki sanamı dedim ne diyim ben daha ne cevap vereyim

Hala Aysal cı Terimci diyoruz abi ya,neyse boşuna konuşuyoruz:)

Maça bakıyorum kesin son dk atarlar dedim bindim arabaya dedim maç binmiştir açtım lig radyoyu Fuat Çapa açklama yapıyor güzel güzel oh dedim almış beraberliği demez mi " tabi son sn'de yediğimiz golle mağlup olmak üzücü" harbiden yıkıldım :(

Kırılırda bir gün bütün dişliler,döner şanlı şanlı çarkımız bizim:-) (Beşikten mezara cimbom)

Kırılırda bir gün bütün dişliler,döner şanlı şanlı çarkımız bizim:-) (Beşikten mezara cimbom)

7ldhK1M.jpg

Ortada bir gerçek var. Her dönem olduğu gibi ne zaman çıkışa geçsek kulübün içi bir şekilde karışıyor. Kimden kaynaklanırsa kaynaklansın. 2002 den sonra 10 yıl kaybettik.

Oturup Aziz i Demirören i suçlamananın manası yok. Sen dik dur karıştırtma kulübünü. Sezon başı ne konuşuyordun şimdi ne konuşuyoruz.

BİRGÜN DÖVMEDİĞİM HER HAKEM İÇİN BANA KÜFÜR EDECEKSİNİZ..

-ENGİN BAYTAR

Galatasaray anca böyle durdurulurdu zaten,bizi birbirimize düsürdüler,camiayı karıstırdılar,tüm hız sike devam,oh mis...

kuş sesleriiii GS cimboma' a yayılırrr sonra Allah adaletiyle koyunca bu kuşlar forumdan ayrılır

Bal yaparlar şikeciler durmadan

Hakemcikler hep hata yaparlar

Oynadıklarını futbol sanırlar

Köpekler hep şerefsizce kazanırlar

Biz adam gibi oynayalım yeter ki. Onların fikstürü zor artık bizimki değil. Hani 3 maçtır deplasmanda kazanıyoruz diye hava atıyorlarda çok net deplasman fobileri var. Zar zor gidiyorlar. 3 haftadır iyi bocalamaya başladılar klasik Ersun Yanal takımı işte. Bunlar bu sene Avrupaya gitmediklerine dua etsinler gitselerdi ligde bu kadarını yapamazlardı

fenerden nefret ediyorum ama şöylede bir gerçeğin farkındayım. Bizden daha iyi mücadele ediyorlar.

Allahın tokadı büyük olacak, bugün anladım.

Düşecekler bunlar

Biz maalesef saha içi agresifliğimizi kaybettik. Çok yumuşak takım olduk. Melo nun agresifliğine, Ujfalusi nin ağırlığına ihtiyacımız var.

Boşuna son dakika gollerine felan üzülmeyin avrupada olmayacağından emin oldukları kibirbahce için boşuna mı yabancı kuralında direttiler daha o zaman bitmiş işin ali cengiz oyunları yüzünden bugün ve önümüzdeki haftalarda boşuna üzmeyin kendinizi

Geri
Üst Alt