STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Anladığım kadarı ile yine rezilleri oynuyoruz...

Emre-Yekta-S*lçuk-Sizin pek sevdiğiniz Olc*n ve forvetteki rezil var eee daha ne bekliyorsunuz anlamadım...

Saçma sapan yalanlar uyduracağına Sneijder'i kesip rotasyona gidiyorum diye gerçekten git madem de Selçuk ile Burak'ı kes bi maç olsun rahatlayalım.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Telles(Tarık)
Selçuk Melo
Bruma Sneijder Emre
Burak

İkinci yarı buna dönsek ne olur ya ? Bir kereadam akıllı kadro çıkart, şaşırt bizi !​

her maç söylediğim şeyi tekrar ediyim bari.burak selçuku alan sözleşmesini uzatanların inş. şirketleri batar iki yakası bir araya gelmez.Hiç bir zaman hoca gitsin falan demedim ama trabzonun acemi kalecisi varken sneijderi oynatmayan adama hoca demem defol derim sadece.sneijder bu adamı kaç kere avlardı lanet olsun sana ve bütün herkese.:D

Olcan, Yekta, Burak, Selçuk... bunların ne yaptığını anlayan var mı? Melo'dan başka mücadele eden yok orta alanda. Diğer hepsi ayağına top gelsin diye eli belinde bekliyor. Selçuk yine bilinçli şekilde pozisyonlardan kaçıyor. Trabzon Muslera'yı çalıştırırken bizim daha rakip kaleye bir atağımız yok. Şu takımda Melo olmasa orta sıralarda sürünüyor olurduk şimdi.

Olcan ın bir saniye bile durmaması lazım bu takımda. Ne pas verebiliyor, ne şut çekebiliyor, ne çalım atabiliyor. Nasıl forvetmiş bu.

Trabzonspor 15.dakikadan sonra tek kale oynamaya basladi ama hoca bozuntusu bizim gibi seyrediyor.

Sneijder- Umut ve Pandev acilen girmeli.

Muslera
Sabri Chedjou Koray Hakan
Melo Selcuk
Pandev Sneijder Olcan
Umut

Ilk 11imizdeki futbolcu sayısı 4. Muslera, Chedjou, Koray ve Melo. Gerisinin ........

10710975_905331519512333_3452217065517444157_n.jpg

Bizim sol tarafta mayın mı var?Neden kimse sola yardıma gitmiyor.Hakan tek başına oynuyor orada.Sol açık kim bizde?

-----------Muslera------------
Tarık-Ched-Semih-Hakan B.
-------Melo-Selçuk---------
Olcan---Sneijder----Bruma
----------Umut------------

Bu kadroyu hiç izleyemeyecek miyiz bu sene çok mu zor 1 maç la 1 maç dene ölür müsün?

Yekta ne yapıyor?Hücumdayken adını duymadım, defansta ise kanadı otaban oldu.Yekta yerine Buma Emre yerine Sneijder'i koy en azından futbolcu izleriz.

Olcan çok iyi girdi bize bu arada. Adam bitik.

Hakan, Selcuk, Emre cok kolay calim yiyip hemen birakiyorlar adami ya, hele selcuk bu kadar bos adam görmedim ben. Bosingwa zaten Hakani öpüyor kanatda... Nolacak bu takimin hali ya.

Her zamanki gibi takım yan ve geri pastan başka bişey oynamıyor. Muslera ilk yarı eminim en fazla pas atan oyuncu olmuştur.:)

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt