STSL 14/15 H:10 | Galatasaray 0-3 Trabzonspor | M.S | 22 Kasım

Özer bizim en çok koşan oyuncumuzdan 1 km fazla koymuş 6512 km

Abartmayın sizde.
İlk çeyrek rakip sahaya yıktık oyunu o kadar gol kaçırdık ikinci yarı Sneijder ve Umut'u alma fikri oluşursa bizim manyakta alırız maçı.

Hakan formsuz falan değil. Her zamanki hali bu.

Stoperden başka yerde oynamaz bu adam.

Sneijder'i geldiğinden beri 10 numara da oynatamadık bugün Emre oynuyor.

Trabzon'un kalede bildiğin Eray'dan hallice biri var uzaktan şut çeksek kaleyi bulsa golü de bulacaz ama bizdeki manyaklarda o fikir nerde ?

Harbiden öyle ya Sneijder'i mevkinde göremeden adam gidecek.Verem etti bizi bu İtalyanlar offf offf.

arkadaş yektada ne suc buluosunuz ya adam hayatında sol kanat mı oynamıs ?

Emre desen her topu aldıgında kendine çalım atan 180 derece dönen adam...

Olcan hiç sabriye yardım etmiyor beyfendi sadece ileride kosuyor yardım sıfır..

Burağı saymıyorum zaten . Umut varken diosun ileride bir adam var basıyor top tutuyor

Burak la beraber sadece ofsayt ve faullerde diyoruz aa forvetimiz varmıs diye yoksa sahada yok...

Kimse defansa laf atmasın chedjou da Koray da iyiler. Koray semihden çok daha dengeli çok daha konsantre çok tuttum bu çocugu eksikleri var ama işde olursa bu çocuk olur semih değil..

Sneijder in Burak out
Pandev in Yekta out (yerinde oynamadı çocuk)
Hamit in olcan out

Futbolu daha dikkatli takip edelim. Kasımpaşa'da oynadı çokta iyi oynadı fakat 5-6 sene önceydi.

Yıllardır kanat yoktu denensin dedik bi allahın kulu denemedi takımda şimdi 50 tane kanat var orada yekta oynuyor. Sabrımızı sınıyorlar hadi bakalım

Emrinyo çıktı umut girdi. Sir Apo çift forvete döndü.

emre ç çıktı yerıne oyuna umut b girdi

Bu arada şöyle bi baktımda tüm çete oynuyor. Buda takımı kimin yönettiğinin özeti sanırım

B3D4jfyCYAE3M7t.jpg

Bakalım Umut'u kimin yerine alacak?Favorim Olcan.

ts de salih d. oyundan çıktı

Geri
Üst Alt