STSL 14/15 H:11 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | M.S | 29 Kasım

Çok güzel oldu. Manyak Prandelli elinden gelen tüm rezilliği yapmış olsa da maç fazlası ile lideriz. İnşallah Hamza toparlayacak bu takımı. Çok önemli bir galibiyet bu.

Muslera kritik kurtarislar yapti

Kale emin ellerde en azindan

Bu takima acil cok iyi bir forvet lazim

Bazi arkadaslar golden once aful yoktu falan yazmis
Bal gibi de faul, ayagina basiyor Tarik'in

Burak kesinlikle yetersiz ama.kesinlikle de.birşeyler yapmaya uğraşıyor,kapasite bu ama Selçuk kesinlikle en az ilk devre sonuna kadar dinlendirilmeli

Kazandik ama yine dogru duzgun futbol oynamadik.Balli bir galibiyet oldu.Burak,selcuk,hamit,sabri,semih rezildi.Bruma ve Sneijder ciktiktan sonraki takim bildigin Anadolu takimi gibiydi.

GT-S5830i cihazımdan gönderildi

Kafadan kopmamak önemliydi. Şu kötü durumdayken bu durumdaysak birazcık silkelensek tozunu attırırzda

Berabere kalırsak Burak-Selçuk-Hamit kesilir mi zannediyorsun?

Benim derdim o değil ki. Şu maçta neredeyse ölen hamit yokları oynayan selçuk hala oynayıp diğerleri sakatlayana kadar oynatıp çıkartmamakta derdim.

Sevinmedim evet burakın gol atmasına sevinmedim sevinmek zorunda değilim kimse de o mesaj üzerinden laf yetiştirme gibi bi çabaya girmesin.

(sana demiyorum yanlış anlama)

Bu takım radikal kararlar almadığı sürece hiç birşey olmayacağı aşikar. Gelen hocada aynını yapacak işte bunu net anlayabiliyoruz.

Birde bazılarına bişey diyecem'de tartışmaya girecek o yüzden susuyorum.

Bizim taraftar harbi bunları hakediyor. 4-4-2 he yavrum he 4-4-2 oynar bala g.te gol atarsın 10 hafta sonra lige havlu atarsın.

Futboldan soğuttunuz lan. Gole sevinemedim bile. Koca GS Selçuk-Burak gibi futbol katillerinin çiftliğine dönmüş. Bir de utanmadan sahanın en iyisi Sneijder oyundan alınıyor. Seni severdim sen de adam değilmişsin Taffarel!

Alayınıza Wesley Sneijder ulan! Sneijder'i satanı biz de satarız!! Babanızın malı değil bu kulüp. Aklınızı başınıza alın. Dost görünen düşmanlar sizi..

Bu takım net 442 takımı arkadaş.

ne dört dört ikisi abi? bu takima vasat bir yabanci forvet alsak %500 daha iyi oynariz, hem umut hem burak oynayinca kaos futbolu bile oynanmiyor, iki tane beceriksizle oynanmaz. gerci hamit selcuk falan nekadar kötü adam varsa sahadaydi.

Attığımız gollerde ya duran top ya Wesley uzaktan vurdu.Hücum organizasyonu yok.Bize orta saha, santrafor ve forvet kanat lazım.

ilac gibi galibiyet ama futbolumuz cok kötü maalesef.
Umarim hamza hoca adaletli dagitir formayi.

Geri
Üst Alt