STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

hicmi genclerin bir macını izleyen durumunu bilen yok,kazanırız diyende puan kaybederiz deyip taraftarı tahrik edende resmen ezbere konusuyor

sahada kendi kendimizemi olacak bu mac,az koşarsak işimiz zor mersinden cok daha kısıtlı kadrolar var görünen.

cuma maçları rsiklidir. sıkıntılıdır.Kazanılım da hafta sonuna rahat girelim.

Kupada 31 aralik maci ertelenmis bu demek oluyorki Sinan kalede

kaldi 2 tane yabanci :D

Kupa maçı tarihi değişmesi cidden çok kötü oldu, Sinan Bolat iyi bir kaleci değil. Kayserispor'da bile bekleneni veremeyen bir kaleci. Muslera büyük eksiklik

Chedjou'nun yokluğu da çok kötü oldu, Semih-Hakan ikilisi hiç güvenilir değil. Rakip kalede, duran toplarda bir silahımız olmayacak

Sneijder takımın tam anlamıyla beyni, o da yok. Melo yok. Orta alan çok çok yumuşak kalacak.

Gençlerbirliği kötü takım değil, ayrıca içerde çok formdalar. Gerçekten zor maç olacak bizim için

Haydaaaa durup dururken niye kupa macinin tarihini degistirdiler bu hanzolar??

Sinan son derece kötü bir kaleci, 5.dk da fln Sinan-Muslera degisikligini yapalim. Besinci macina cikmis olacak sonucta.

Pandev sakat o yüzden kadroda yok.

Ayrıca sinan bolat 5 maç olayı var kupa maçıda ertelendi bu maçta oynatma mecburiyetimiz var deniliyor ama sanmıyorum

Adam 4 maç oynamış 1 maç eksik oynadı diye porto sözleşmeyi feshedecek hali yok.

Muslera oynar diye düşünüyorum aksi halde çok büyük saçmalık olur öyle bir durumda sözleşme fesholsun sinanda geri dönsün çokta önemli değil zaten

Stancu hayatının topunu oynar mutlaka bu maçta. Aynısı Ramazan hıyarı için de geçerli. Bizi karşı hep aslan kesilirler hırbolar.

Edit: Dahlin oynuyor demi bunlarda kalede oni unutmuştum.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt