Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Sinan kim la, sikiyorsa gitsin Porto sozlesme fesh etsin bizim hic seyimizde bile degil yani,
Muslera kaleci olsun.
Muslera kaleci olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koray' ın durumu ne bilmiyorum ama sakatlık, ceza yoksa Hakan' ın yerine kesin o oynar bence. Kanat oyuncusundan devşirme stoper oynatılacağına orjin stoper oynatılmalı.
GT-I9300 Tapatalk
Mantıklı ama Hakan' ın hata yapma potansiyeli daha fazla. Stoper oynarken nerede, nasıl duracağını bilmek konusunda Hakan iyi değil. Bek oynarken çizgi ile kaleci arasında sıkışarak oynamak daha basit. Bilmiyorum ama benim güvenim çok az.Hakan stoperde çok daha iyi sol beke göre. Koray'ın daha zamanı var.
Koray oynarsa Semih'in yerine oynar. Stoperde 1 tane tecrübeli adam mutlaka lazım.
Mantıklı ama Hakan' ın hata yapma potansiyeli daha fazla. Stoper oynarken nerede, nasıl duracağını bilmek konusunda Hakan iyi değil. Bek oynarken çizgi ile kaleci arasında sıkışarak oynamak daha basit. Bilmiyorum ama benim güvenim çok az.
GT-I9300 Tapatalk
Burak penaltıyı ancak kankisine bırakır yoksa kimseye vermez topu. Rahat olRüyamda 1-1 bitti. Olcan penaltıyı direğe vurdu. Niye olcan kullandı anlamadım.
Kafam karıştı benim. Bu akşam kimler yok kesin olarak.
Bruma oynamasın saha kötüdür şimdi.
Burak penaltıyı ancak kankisine bırakır yoksa kimseye vermez topu. Rahat ol
I am the one who knocks!
Amk gazetesi 11 i vermıs. Bruma selcuk yekta yasin orta sahasıyla cıkacakmısız.4 yemeye o kadar musait orta saha ki. Yumuşacık bir orta saha. 2li mucadele olarak eksilerde oluruz.