STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

Sinan kim la, sikiyorsa gitsin Porto sozlesme fesh etsin bizim hic seyimizde bile degil yani,

Muslera kaleci olsun.

Koray' ın durumu ne bilmiyorum ama sakatlık, ceza yoksa Hakan' ın yerine kesin o oynar bence. Kanat oyuncusundan devşirme stoper oynatılacağına orjin stoper oynatılmalı.

GT-I9300 Tapatalk

Hakan stoperde çok daha iyi sol beke göre. Koray'ın daha zamanı var.

Koray oynarsa Semih'in yerine oynar. Stoperde 1 tane tecrübeli adam mutlaka lazım.

Hakan stoperde çok daha iyi sol beke göre. Koray'ın daha zamanı var.

Koray oynarsa Semih'in yerine oynar. Stoperde 1 tane tecrübeli adam mutlaka lazım.
Mantıklı ama Hakan' ın hata yapma potansiyeli daha fazla. Stoper oynarken nerede, nasıl duracağını bilmek konusunda Hakan iyi değil. Bek oynarken çizgi ile kaleci arasında sıkışarak oynamak daha basit. Bilmiyorum ama benim güvenim çok az.

GT-I9300 Tapatalk

Mantıklı ama Hakan' ın hata yapma potansiyeli daha fazla. Stoper oynarken nerede, nasıl duracağını bilmek konusunda Hakan iyi değil. Bek oynarken çizgi ile kaleci arasında sıkışarak oynamak daha basit. Bilmiyorum ama benim güvenim çok az.

GT-I9300 Tapatalk

Pozisyon almada sıkıntısı yok bence hatta kadroda bu konuda en iyi stoper bile olabilir. Oyun zekası üst düzey çünkü, nispeten dar alanda oynadığı zaman sahada her yerde iş yapar. Markajı soğukkanlılığı falan da iyi sol stoper için kadrodaki en uygun isim bana göre.

Yalnız sol beke geçince geniş alanda tempoyu kaldıramıyor savunmada da garip hatalar yapabiliyor. O yüzden stoper daha uygun Hakan için.

Bruma oynamasın saha kötüdür şimdi.

sinan bolat kalan maaşından vazgeçecekse dönsün portoya , 1.3 milyon euro yedek kaleci maaşı mı olur

Biz bu Sinan'in sozlesmesindeki kosulu yerine getirmezsek bizden giden bir sey oluyor mu? Yoksa Porto'ya mi donuyor? Porto'ya donuyorsa gidebilir istedigi gibi. Oynatılmasın.

Bukadar yerli oyuncu ile mac kazanabilir miyiz bilemiyorum. Selcuk, Burak ve oynarsa Bruma'nin cok iyi isler yapmasi lazim. Kaos futbolu oynayacagimiz kesin.

Amk gazetesi 11 i vermıs. Bruma selcuk yekta yasin orta sahasıyla cıkacakmısız.4 yemeye o kadar musait orta saha ki. Yumuşacık bir orta saha. 2li mucadele olarak eksilerde oluruz.

Burak penaltıyı ancak kankisine bırakır yoksa kimseye vermez topu. Rahat ol :D

I am the one who knocks!

aynen. Zaten Takimin en iyi penalticisi Burak. güzel kullaniyor.

Skor Tahminim 0:3

2x Kral
1x Selcuk (freekick)

heyecan basti. Bu duyguyu özlemisim :)

Amk gazetesi 11 i vermıs. Bruma selcuk yekta yasin orta sahasıyla cıkacakmısız.4 yemeye o kadar musait orta saha ki. Yumuşacık bir orta saha. 2li mucadele olarak eksilerde oluruz.

Bu orta saha çok yumuşak kalır, katılıyorum sana. İkili mücadelelerde çok güçsüz kalırız. Dördüde birnirinden cılız, güçsüz. Ama Hamza hocanın yapabileceği bir şey yok, eldeki malzeme bu. Emre Çolak ve ya Olcan mı ya da Hamit'mi sertlik katabilir orta alana? Hiç biri. Burda kritik olan Melo'nun eksikliği, her ne kadar formsuz da olsa orta alanda ki tek gücümüz hala.

Bu maçın önemi çok büyük, sinan gibi vasat bir kaleci için Muslera'dan yoksun çıkmamalıyız. Sözleşmesinde madde varmış da, gidermiş. Gitsin o zaman. Kayseri'de bile bekleneni verememiş, kötü bir kaleci.

Bu maç 3 puan lazım iyi oyundan nazaran. Bir şekilde kazanmalıyız. Zaten takımın en iyileri kadroda yok. Bejeke maçından önce puan kaybı olmasın.

Duran toplar bizim için sorun yaratabilir. Chedjou Melo oldugunda siviyorduk. Bunlarin 2 side oynamiyor şimdi. İhsan kalkavan'in yegeni yönetiyor maçi. Her türlü alavere dalavere olabilir. 2 maçtir Beşiktaşli hakemler geliyor.

Geri
Üst Alt