STSL 14/15 H:15 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 26 Aralık

pandev galiba maddi yönden oynamıyor son maçlardaki performansı oynamayı hak ediyor Hamza Hoca nın da sevdiği bir oyuncu

bu madde yüzünden mi oynamıyor yoksa ?

Şirketimiz tarafından futbolcuya, 2014-2015 sezonu için 2.400.000 EUR sabit transfer ücreti ödenecektir.Ayrıca oyuncu 2014-2015 futbol sezonu içerisinde 27 resmi maçta en az 30 dakika oynaması durumunda sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacaktır. Sözleşmenin uzaması halinde ise oyuncuya 2015-2016 sezonu için 2.100.000 EUR sabit transfer ücreti Şirketimiz tarafından ödenecektir.

Bu kadroyla kazanmak büyük basari olur Hamza hoca adina, gercekten cok eksik, cok yetersiz bir kadro olacak sahada. Selcuk, Burak, Umut, Olcan dörtlüsü, yani Trabzon tayfasi bugün kaderimizi belirleyecek isimler.

Sen maçları izliyor musun? Bence izlemeden atıp tutuyorsun.

Geçen hafta Hamit maçı çeviren adamdı oyuna girdikten sonra sağ kanadı kullanabildik. Sabri rahatça ileri çıktı.

Futbol bilgin Hamza hocanın üzerindeyse git kulübe başvur seni uygun bir görevde değerlendirsinler.

35 yasina gelmis Hamit mi Galatasaray'in macini cevirdi? Birak arkadasim, boyle sacma birsey mi olur.

Mersin maçını Hamit - Emre değişikliği ile çevirdik dostum.
2 tane gol attık.

Bu maçda atarız atamayız orasını bilemem kötü de oynayabilir hamit ama bu kadar üstüne gidilecek bişey yok...

Bruma Bruma diyosunuz adam kupa maçlarında bile bişey yapmıo gözünüzü seveyim.İsime bu kadar bağlanmayın
Bunun isimle bir alakası yok. Bruma'nın süratinden faylanmalıyız onu diyorum. Bir de biz bu adama 12 milyon avro para saydık. Oynatmayacaksak kiraya verseydikte pişseydi veya satsalardı. Genç adam bu oynamadıkça gelişmez tam tersi körelir. 12 milyon avroda çöpe gider...

35 yasina gelmis Hamit mi Galatasaray'in macini cevirdi? Birak arkadasim, boyle sacma birsey mi olur.
hamit 1982 doğumlu renktaş.
lafın gelişi 35 demişsin belli ki ama 21lik bruma'nın mevcut halinden daha faydalı oynar.
Tr kupası maçlarında ne yaptı ki Bruma? yani o maçlarda bile bana göre yetersizdi.

Bunun isimle bir alakası yok. Bruma'nın süratinden faylanmalıyız onu diyorum. Bir de biz bu adama 12 milyon avro para saydık. Oynatmayacaksak kiraya verseydikte pişseydi veya satsalardı. Genç adam bu oynamadıkça gelişmez tam tersi körelir. 12 milyon avroda çöpe gider...

Bruma süratli evet . Geniş alanda çok iyide adam geçiyor . Ama 50 tane top getirse 1 tane adam gibi pas atamıyor . Defansına zerre yardım etmiyor.
Bunlar çalışarak öğrenilecek şeyler değil hocam . Bunlar kafada biten şeyler.

Oyuncu savunma yapmak istemiyorsa yaptıramıosun yapar gibi görünüyor sadece..

Bruma çöpe gider demişsin. Bruma çöpe gitti bile dostum ister inanın ister inanmayın.
Arada sırada oyuna girer belki bi kaç maçda kazandırır ama ilk 11 de oynadıgı zaman yarardan çok zararı oluyor..

Bizim hatamız bu adama bu kadar para vermek.

Hep de diyorum pişmesini bekleyene kadar sözleşmesi biticek adam bedava gidicek.

Taliplisi varsa 8-10 a verelim zararı kurtaralım.

Brumanın pişmesini beklersek daha çok bekleriz.

2 yıl oldu ne defans konusunda nede son top konusunda bir gelişme yok. (sakatlıkdan öncede sonrada aynı bruma )

Umarım hızla bi gelişim gösterir istenilen brumayı görürüz ama ben brumayı kazanıcaz diye ligi maçları kaybetmek istemiyorum

GB iyi organize oluyor ama pozisyon üretme konusunda çok vasatlar

biz saçma sapan savunma hataları yapmazsak sıkıntı yok

Geri
Üst Alt