STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

bu sezonun belkide en formsuz ismi felipe melo
ben ondan bir patlama bekliyorum bu maçta
ön plana çıkacaktır ama olumlu mu çıkar olumsuz mu bilemiyorum

gol ya da asist bekliyorum

arabayı satıp cimbomuma bassam mı ?

Maçı kazanırsak çok güzel çok aydınlık günler gelir. Kaybedersek ise kara bulutlar çöker üstümüze. O Yüzden bu maçı almamız lazım. herkes sorumluluk almalı. Semih,Melo,Telles bu maçta artık adam gibi oynamalı. digerlerinde sıkıntı yok zaten. Bir kaza olmazsa 3-1 kazanırız diye umuyorum. Gollerimizinde Burak,Emre ve Sneijderden gelecegini umuyorum. Rakibin golü ise Demba Ba dan gelir.

İşin kötü yanı ; tek forvet oynasak hücum yapamıyoruz. Çift oynasak bu sefer sola geçen sneijderden yeterli verimi alamıyoruz.

De Marke ‏@demarkesports 10 dk.10 dakika önce
Anzhi Makhachkala'nın 20 yaşındaki oyuncusu Gasan Magomedov, arabasındayken makineli tüfek ile vurularak hayatını kaybetti.

Maçı kazanırsak çok güzel çok aydınlık günler gelir. Kaybedersek ise kara bulutlar çöker üstümüze. O Yüzden bu maçı almamız lazım. herkes sorumluluk almalı. Semih,Melo,Telles bu maçta artık adam gibi oynamalı. digerlerinde sıkıntı yok zaten. Bir kaza olmazsa 3-1 kazanırız diye umuyorum. Gollerimizinde Burak,Emre ve Sneijderden gelecegini umuyorum. Rakibin golü ise Demba Ba dan gelir.

Meloda adam gibi oynamıyor Selçuk oynuyor öyle mi ? Bravo muhteşem bi yorum gerçekten.. Adamı sevebilirsin ama boş boş sempatizanlığını yapmaya gerek yok oynamıyor Selçuk açık ve net. Kadrodan kesilmesi gereken 4 isim var. Selçuk-Burak-Telles-Semih

En az iki kere rüyamda 4 attigimizi görmüstüm, ama rüyalarim pek tutmaz..

Yeniliriz bugün. Besiktas'in iyi takim oldugundan degil, bizim sacma bir takim oldugumuzdan..

Kurtarici olarak Yasin Öztekin girer yine.

4-2-3-1'e dönmemiz gerekiyor. Burak-Umut bir arada Sneijder solda, fena saçmalarız.

..Bruma......Sneijder....Emre....

.................Burak.........

2.yarı performanslarına göre bruma veya emre'den biri alınıp hamit dahil olabilir. 45 dakika oynayınca iyi isler cıkartıyor..

Dokunulmaz bu isimler, ondan kesemiyor Hamza H..

Özellikle Selcuk'a dikkat, sahada hayalet gibi dolasir, korkarak oynar.

Boşa çıkıp pas almaz. Oyunu yönlendirme amacı sağ-sol pas baktı ileriye oynayacak cesareti yok geri pas. 23 yaşındaki Çolağın aldığı sorumluluğu alamıyor kaçak güreşiyor

Hamza adamsan şu Semih'i, Selçuk'u kes Allah aşkına. Yeter be! Ne görüyorsun bu adamlarda arkadaş? Bu kadar torpil fazla ama..

Geri
Üst Alt