Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü tek forvet oynatacagimiz adamlar yetersiz.İşin kötü yanı ; tek forvet oynasak hücum yapamıyoruz. Çift oynasak bu sefer sola geçen sneijderden yeterli verimi alamıyoruz.
Rüyamda gördüklerimi burda anlatmak istemiyorum![]()
xDAnlat anlat xD
De Marke @demarkesports 10 dk.10 dakika önce
Anzhi Makhachkala'nın 20 yaşındaki oyuncusu Gasan Magomedov, arabasındayken makineli tüfek ile vurularak hayatını kaybetti.
De Marke @demarkesports 10 dk.10 dakika önce
Anzhi Makhachkala'nın 20 yaşındaki oyuncusu Gasan Magomedov, arabasındayken makineli tüfek ile vurularak hayatını kaybetti.
Maçı kazanırsak çok güzel çok aydınlık günler gelir. Kaybedersek ise kara bulutlar çöker üstümüze. O Yüzden bu maçı almamız lazım. herkes sorumluluk almalı. Semih,Melo,Telles bu maçta artık adam gibi oynamalı. digerlerinde sıkıntı yok zaten. Bir kaza olmazsa 3-1 kazanırız diye umuyorum. Gollerimizinde Burak,Emre ve Sneijderden gelecegini umuyorum. Rakibin golü ise Demba Ba dan gelir.
Semih Kaya, Selcuk, Burak ve Umut'a dikkat..
Dokunulmaz bu isimler, ondan kesemiyor Hamza H..Bizdede iyi cesaret var resmen 7 kişi çıkıyoruz maçlara
Dokunulmaz bu isimler, ondan kesemiyor Hamza H..
Özellikle Selcuk'a dikkat, sahada hayalet gibi dolasir, korkarak oynar.