- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Aslan Statistic @AslanStatistic 9 sn.10 saniye önceGalatasaray galibiyet primi olarak; oyuncu başına 35 bin TL,
Beşiktaş ise galibiyet primi olarak; oyuncu başına 30 bin TL verecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan Statistic @AslanStatistic 9 sn.10 saniye önce17 hafta değil mi ilk yarı neden Rize maçı 25inde
Aslan Statistic @AslanStatistic 9 sn.10 saniye önce
Galatasaray galibiyet primi olarak; oyuncu başına 35 bin TL,
Bruma neyse de sinan son gençler maçında iyi işler ypamıştı.sezonun geri kalanında bjkyi destekleyecez anlaşılan,2011de trabzonu desteklediğimiz gibi.gidişat iyi değil.semihler,umutlar,hamitler oynarken çok zor işimiz.ben bu kadar kendi bacağına sıkan takım görmedim.adaletsizlik önce kendi içimizde.biz formayı hakedenlere vermiyoruz.brumalar,sinan gümüşer 25 yaşına gelince oynar.
Pek gereksiz olmuşilk yarı 16 haftaymış bu sene
ya o değilde abi böyle yeni hoca geliyo ..umutlanıyoruz şunu oynatır,bunu oynatır diye.2-3 haftaya kalmadan yerle bir ediyolar.hamzaya daha nasıl güvenicez..zor.ben de istemem olumsuz mesaj yazmayı ama gerçekler..Bruma neyse de sinan son gençler maçında iyi işler ypamıştı.
Pek gereksiz olmuş
Elimizde lampard gerrard terry var da biz hala burak selçuğu oynatıyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tüpçü yine o üstün zekası ile bir ilke imza atarak ilk yarıyı 16. maçta bitiriyor.17 hafta değil mi ilk yarı neden Rize maçı 25inde
vay arkadaş paralara bak lanAslan Statistic @AslanStatistic 9 sn.10 saniye önce
Galatasaray galibiyet primi olarak; oyuncu başına 35 bin TL,
bitirirler bizi 25 dkda.bjk orta saha
Töre Oghuzan Sosa Olcay
baya dinamik.
vay arkadaş paralara bak lan
Ben bu maçın primine tüm borçlarımı sıfırlıyorum be... ;(