Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Güntekin kırmızı değil diyo ahahha bide besiktas kırmızı kartlar yüzünden derbi kazanamiyor diyo ahahhahahhaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yahu Allah aşkına Burak yeteneksiz eyvallah hadi diyelim ki çok daha iyi santrafor ihtiyacımız var kabul, şu yere göğe sığdıramadığınız, bizde değil diye ağlanılan Demba Ba, haftalardır itin neticesine sokup çıkarılan Semih karşısında bir tane top göremedi bence kendi futbolcumuzu eleştirirken acımasızız,rakip futbolcularını ise fazla abartıyoruzGeçmişle mi yaşıyorsun. Toz pembe seyrediyorsun galiba maçları. Ben Burak, Umut gibi yeteneksizler ile iyi futbol beklemiyorum. Son 15 dakikada birbirinden haber futboldan zevk alıyorsan birşey diyemem.
senin söylediklerini beşiktaşlılar bile söylemiyoGeçmişle mi yaşıyorsun. Toz pembe seyrediyorsun galiba maçları. Ben Burak, Umut gibi yeteneksizler ile iyi futbol beklemiyorum. Son 15 dakikada birbirinden haber futboldan zevk alıyorsan birşey diyemem.
Yahu bende onu diyorum ya saha o kadar kötüydü ki paslar hep saçma gitti ayrıca rakibin kanatına bak demişsinde ne yaptılar 100 tane olumlu orta mı? Maç istatistiklerine bakmanıntavsiye ederim lig tv bile.bak bile diyorum şuanda Galatasaray çok daha üstün oynadı diyor bunu da diye Denizli ve TümerHangi teknik? Adamların kanatlarına bak birde bizim kanatlara.
ilüstrasyon olsa birşey demeyeceğim ama böyle paylaşımlar yasak olmalı yada en azından spoiler kullan.Hayvanları buna alet etmemeli..