STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Güntekin kırmızı değil diyo ahahha bide besiktas kırmızı kartlar yüzünden derbi kazanamiyor diyo ahahhahahhaha

Geçmişle mi yaşıyorsun. Toz pembe seyrediyorsun galiba maçları. Ben Burak, Umut gibi yeteneksizler ile iyi futbol beklemiyorum. Son 15 dakikada birbirinden haber futboldan zevk alıyorsan birşey diyemem.
Yahu Allah aşkına Burak yeteneksiz eyvallah hadi diyelim ki çok daha iyi santrafor ihtiyacımız var kabul, şu yere göğe sığdıramadığınız, bizde değil diye ağlanılan Demba Ba, haftalardır itin neticesine sokup çıkarılan Semih karşısında bir tane top göremedi bence kendi futbolcumuzu eleştirirken acımasızız,rakip futbolcularını ise fazla abartıyoruz

Sony Xperia

Geçmişle mi yaşıyorsun. Toz pembe seyrediyorsun galiba maçları. Ben Burak, Umut gibi yeteneksizler ile iyi futbol beklemiyorum. Son 15 dakikada birbirinden haber futboldan zevk alıyorsan birşey diyemem.
senin söylediklerini beşiktaşlılar bile söylemiyo

geçimişle falan yaşamıyorum iyi zeminde biz daha iyi oynardık

demba ba demba ba diyolardı adamı tuttun töreyi tuttun bitti işte beşiktaş

sizin kadar bunları abartan kimse yok

bald+eagle+dead.jpg

Ah be gençlere yediğimiz gereksiz gol olmasa liderdik :/
Neyse bunlara koyduk şimdilik iyidir böyle

İttire kaktıra maç kazandığımız,3 puanları toplamanın eskisi kadar kolay olmadığı bir sezonda şikebahçenin şu an hakemlerin ve fenerasyonun katkısıyla lider olması insanı uyuz ediyor.Gelde içme.

Usandık yenmekten

Tapatalk

ulan sanki bjk kötü zeminde oynadı da biz emirateste oynadık mantıka bakarmısın

Hangi teknik? Adamların kanatlarına bak birde bizim kanatlara.
Yahu bende onu diyorum ya saha o kadar kötüydü ki paslar hep saçma gitti ayrıca rakibin kanatına bak demişsinde ne yaptılar 100 tane olumlu orta mı? Maç istatistiklerine bakmanıntavsiye ederim lig tv bile.bak bile diyorum şuanda Galatasaray çok daha üstün oynadı diyor bunu da diye Denizli ve Tümer

Sony Xperia

saha düzgün olsaydı biz daha iyi oynardık .tartısmaya gerek yok .

Geri
Üst Alt