Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
geçmiş olsun, forvet diye bi tarafımızı yırttık almadılar yönetim zaten mal hadi güle güle şampiyonluk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazansaydık çok ciddi şampiyonluk havasına gircektik artık, feneri yenmekten başka çaremiz kalmadı..
Ok ironi yaptın sandım kesinlikle penaltı zaten
beştaşla 2, fenerle 3puan farki 3 mu yoksa 5?
Bu takıma transfer yapmayanlar utansın.Takım bağırıyo transfer diye ama kadromuz yeterli diyolar hala.Forvet leş defans daha da leşti bugün.Orta saha Melo çok yalnız kaldı ve her pozisyonda rahat rahat geldi Bursa.Acilen transfer lazım takıma yoksa 3. oluruz bu gidişle.Tablo hiç iç açıcı değil.Ayrıca herşeyi geçtim de şu yediğimiz 2. gol harbiden komedi.8 adamımız var ceza sahasında ve hepsi altıpasa toplanmış duruyolar orda.Alan savunması desen değil çünkü oraya adam sokulmaz alan savunmasında.Adam adama desen değil her Bursa'lı bomboştu.Eee napıyo bizimkiler kornerde ? Tek yaptıkları ceza sahasına üşüşüp kalabalık gözükmek ve topa bakmak başka bişey deği.Fernandao sadece kafayı vururken değil oraya gelene kadar kimse yanında bile yoktu.Bu kadar kolay ve cahilce gol yenmez ve.Her hafta aptalca gol yemez bi takım.Gençlerbirliği maçında Semih.Bu maçta Koray-Ched ve kornerden yenilen gol.Yeter be arkadaş.
Alınacak 15*3 = 45 puan varken 3 puan geride olan takımdan umudunu kesen adam yarın geri dönüş yapınca "Galatasaray bitti demeden bitmez yhaaa" demesin. Gitsin bi köşede utansın.