STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

geçmiş olsun, forvet diye bi tarafımızı yırttık almadılar yönetim zaten mal hadi güle güle şampiyonluk

Şampiyonluk hayali kuran mı vardı gerçekten ?

Bizim Hocamız Yöneticilerimiz defans da defans diye dursun hala sorunu stoperde arasın

Bugün bizim adam gibi 1 tane forvetimiz olsaydı biz bu maçı gene çevirirdik.

Maçı Hamza hocanın Emre çolak tercihi yüzünden berabere bitirdik.

Yanarım yanarım da bu maça bakarak bütün suç Sinan ve Korayın üzerine yıkılacak biz gene semihlere emrelere kalacağız ona yanarım...

Bugun ne defans, ne orta saha ne forvet varsi

Oynayan 3 adam: sabri sneijder melo

Koray da fena degildi

Sonra da bruma

Digerlerinin hicbir katkisi yok

Hoca da artik fantazilerinden vazgecmeli

Sabri cikiyor ve butun taslar yerinden oynuyor. Sacmalik!

Bruma gibi adamin var, sen sinan gumus'i oyuna aliyorsun

Chedjou. Tam bir rezalet. Cok kotu. Her mac olumcul hatalar yapiyor ve gol yediriyor.

Bu takıma transfer yapmayanlar utansın.Takım bağırıyo transfer diye ama kadromuz yeterli diyolar hala.Forvet leş defans daha da leşti bugün.Orta saha Melo çok yalnız kaldı ve her pozisyonda rahat rahat geldi Bursa.Acilen transfer lazım takıma yoksa 3. oluruz bu gidişle.Tablo hiç iç açıcı değil.Ayrıca herşeyi geçtim de şu yediğimiz 2. gol harbiden komedi.8 adamımız var ceza sahasında ve hepsi altıpasa toplanmış duruyolar orda.Alan savunması desen değil çünkü oraya adam sokulmaz alan savunmasında.Adam adama desen değil her Bursa'lı bomboştu.Eee napıyo bizimkiler kornerde ? Tek yaptıkları ceza sahasına üşüşüp kalabalık gözükmek ve topa bakmak başka bişey deği.Fernandao sadece kafayı vururken değil oraya gelene kadar kimse yanında bile yoktu.Bu kadar kolay ve cahilce gol yenmez be.Her hafta aptalca gol yemez bi takım.Gençlerbirliği maçında Semih.Bu maçta Koray-Ched ve kornerden yenilen gol.Yeter be arkadaş.

Böyle kötü bir maçta 1 puan almak başarı...

Defans rezaletti sadece uyum değil bireysel olarak da ne toplar kaybettiler öyle deli oldum...

Hamza hocanın kadro seçimi yanlıştı ama ondan çok oyun içi değişikliklerine kızdım adamlar ortasahayı yürüyerek geçiyor hala izliyor 1-2-3 pozisyonlar geliyor o ara işaret geldi Sabri sakatlandı. Tuttu Sinanı aldı. Tarık'ı alsa yine anlarım ortasaha olsaydı o zaman Yekta'yı bu maç buraya gelmezdi... Sonra ortasahayı güçlendirdi Yekta'yla sonra tekrar sağa çekti Bruma'yı aldı. Yanlış yaparsın işler istediğin gibi gitmez maç öncesi düşündüklerin olmaz ama gördüğün an çözümü bulmak zorundasın...

Hamza hocanın maç içi hamlelerinin yetersiz olduğunu söylemiştim her maç beni yanıltmıyor Sinan değişikliği rezaletti sonrakiler biraz daha mantıklıydı...

Bu arada Sneijder gününde olsa bu maçı bile kazanabilirdik...

bu takımın başına geçen her teknik direktör neden olmayacak işlere giriyor.

Yorgun Chedjounun yerine brumayı koymak bu kadar zor bir denklem mi?

Bravo Hamza hoca olmayacak işlere girme kervanına sende katılmış oldun.

Şenol hoca ve Bursa'ya tebrikler çok iyi maç çıkardılar ve galibiyeti hak etmişlerdi.

Gesendet von meinem HTC One_M8

Bizim takımın ayakta duracak hali yok koşu mesafelerimizden de belli oluyor.

Bu takıma transfer yapmayanlar utansın.Takım bağırıyo transfer diye ama kadromuz yeterli diyolar hala.Forvet leş defans daha da leşti bugün.Orta saha Melo çok yalnız kaldı ve her pozisyonda rahat rahat geldi Bursa.Acilen transfer lazım takıma yoksa 3. oluruz bu gidişle.Tablo hiç iç açıcı değil.Ayrıca herşeyi geçtim de şu yediğimiz 2. gol harbiden komedi.8 adamımız var ceza sahasında ve hepsi altıpasa toplanmış duruyolar orda.Alan savunması desen değil çünkü oraya adam sokulmaz alan savunmasında.Adam adama desen değil her Bursa'lı bomboştu.Eee napıyo bizimkiler kornerde ? Tek yaptıkları ceza sahasına üşüşüp kalabalık gözükmek ve topa bakmak başka bişey deği.Fernandao sadece kafayı vururken değil oraya gelene kadar kimse yanında bile yoktu.Bu kadar kolay ve cahilce gol yenmez ve.Her hafta aptalca gol yemez bi takım.Gençlerbirliği maçında Semih.Bu maçta Koray-Ched ve kornerden yenilen gol.Yeter be arkadaş.

Kadro yeterli demiyorlar para yok diyorlar... Bu takıma transfer yapmayanlardan daha çok utanması gereken biri varsa oda bu takımı transfer yapamayacak duruma getirenlerdir. Tabi bu maçın kaybedilmesinin sorumlusu farklı ama transferde sorumlu bu yönetim değil bence...

Bir takımın adam gibi hücum hattı olursa o kadar çok top savunmasına uzak olur. İleride 3 pas yapamıyoruz. Duvara çarpan top geri geliyor kontra atak oluyor.

Alınacak 16*3 = 48 puan varken sadece 3 puan geride olan takımdan umudunu kesen adam yarın geri dönüş yapınca "Galatasaray bitti demeden bitmez yhaaa" demesin. Gitsin bi köşede utansın.

Son düzenleme:
Devre arası kampında ne yaptı bunlar yahu !

takım yatıyor belli ki antremanlarda hamzaoğlu duygusal olacağına sert ol taviz verme yoksa sezon sonunu göremez

-Bruma varken Brumasız başlamak. (75te giriyo ve oyunu ne kadar değiştirdiği ise ortada)
-Tellesi öne atıp arkasına Hakanı koymak.
-Daha sonra Sabri sakatlanıyo yerine Korayı geçiriyo sağ bek oynatıyor (Yedeklerde ise 5 milyon verilmiş bir sağ bek var)
-Üstüne birde Sinan Gümüşü bu maçta bir anda oyunu kurtarsın diye koyuyor.
-Üstüne Olcanı çıkarıyo Yektayı alıyor.
-Olmuyor sonra Yektayı sağ beke çekiyor.
Ve daha üstüne yapılan yanlışlar. .
Bugün türlü türlü saçmalıklar yapan hamzaoğluna yazalım mağlubiyeti..

Son düzenleme:
Geçen hafta burak
Bu hafta chedju
Bu takıma hazır olmayan oyıncuları oynatma be hoca. Her hafta ciddi kadro ve değişiklik hataları. Çıkacak şimdi yine özürdileyecek sürekli özür dilemekle olmaz bu iş

Geri
Üst Alt