STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Bugun ne defans, ne orta saha ne forvet varsi

Oynayan 3 adam: sabri sneijder melo

Koray da fena degildi

Sonra da bruma

Digerlerinin hicbir katkisi yok

Hoca da artik fantazilerinden vazgecmeli

Sabri cikiyor ve butun taslar yerinden oynuyor. Sacmalik!

Bruma gibi adamin var, sen sinan gumus'i oyuna aliyorsun

Chedjou. Tam bir rezalet. Cok kotu. Her mac olumcul hatalar yapiyor ve gol yediriyor.

Sneijder çok kötüydü bugün kabul etmek gerek hırslıydı ama gününde değildi...

Şampiyonluğu hediye etmeye niyetliyiz anlaşılan. Yoksa böyle puan kayıpları yapılmazdı. Bu sezon pek umudum kalmadı benim, şampiyonluk çok zor görünüyor.

kazansaydık bir tarafa ciddi ciddi bu oyunu gördükden sonra yenilmemenin kıymetini anladım. tamam bende çok sinirlendim silik futbola yanlış kadroya ama sahadaki performansa göre bursa ilk yarı yanlış saymadıysam 5 net golu harcadı. neyse hiç maceraya girmeden karakterimizi ortaya koyarak telafi etmemiz lazım. bjk maçındaki karakter hem kadıköydende 3 puanı çıkarır hem de bu takımı şampiyon yapar.

Kadro yeterli demiyorlar para yok diyorlar... Bu takıma transfer yapmayanlardan daha çok utanması gereken biri varsa oda bu takımı transfer yapamayacak duruma getirenlerdir. Tabi bu maçın kaybedilmesinin sorumlusu farklı ama transferde sorumlu bu yönetim değil bence...
Geçeceksiniz bu işi 2011 haziran ayında paramız mı vardı transfer yaptık. 3 ayda 70 milyon tl ödeme yaptık.

Kiralıkta olsa bir oyuncu almak bu kadar mı zor. Ama kolayına kaçın hep.

Elinde gökhan zan var kovmak için can atıyorsun para yok diyorsun defans oyuncularının peşinden koşuyorsun.

Forvetin yok senin forvet. Kimle gol atacaksın. Pandev olmayacaksa oturur konuşursun bonservisini verirsin gider.

Ama transfer yapmasını bilen adam var mı takımda. Kötü oyuncu ehhe dediğimiz furkan dün 70 dakika arı gibi çalıştı. Biz adama 10 dakika şans tanımadık.

Nedense giden her adam hayvan gibi oynarken bi biz verim alamıyoruz. Demek ki sistemimizde bir sıkıntı var. Sorun kimse çek kenara olur mu kokuşmuş yerlileri kazanmalıyız. Kıçını kaldıramayan hamit ruhani selçuk bu adamlar küsmemeli asla

takim halinde kötüydük bugün . o bu suclu demek olmaz.
muslera ve birazda melo haric ve cikana kadar sabri bireysel olarak en iyilerimizdi.
gerisi hakinda kim daha kötüydü, kim daha cok takima zarar verdi tartisilir.

kazansaydık bir tarafa ciddi ciddi bu oyunu gördükden sonra yenilmemenin kıymetini anladım. tamam bende çok sinirlendim silik futbola yanlış kadroya ama sahadaki performansa göre bursa ilk yarı yanlış saymadıysam 5 net golu harcadı. neyse hiç maceraya girmeden karakterimizi ortaya koyarak telafi etmemiz lazım. bjk maçındaki karakter hem kadıköydende 3 puanı çıkarır hem de bu takımı şampiyon yapar.

Rüyalaaaaaaaar rüyalaaaaaaar, ah keske gercek olsa rüyalaaaaar

Bu kadro ve bu defans ordan 3 puan cikartmaz hocam kendimizi kandirmayalim

16 mac var, salliyon bari destekli salla

1403519716_canli-yayinda-caps-lerini-yorumladi-ilber-ortayli-caps-1413691.jpg

Yarın transfer dönemi bitiyor. Transfer yapmayacaz anlaşıldı. Böyle yönetim olmaz olsun hediye ettiler resmen. Şu Umutla oynamaya mecbur bıraktılar bizi..

Maça gelince. Hamzaoğlu ciddi amatör. Bu kadar saçma oyuncu değişiklikleri kadro yapısı olamaz.. Ancak kenardan izliyor geçen haftada ilk değişikliğini 75de yaptı bu hafta Brumayı 75de alıyor. Bu ne laubalilik ? Takımın gol yiyeceği belli önlem almadı ilk yarı. Bi defans bu kadar uyur mu arkadaş ? Savunma arkasına atılan her top tehlike her adamı kaçırıyoruz. Ayrıca bu takıma antremanlarda veya özel hayatlarında neyi serbest bırakıyorlar ? Lan Beşiktaştan farkımız kalmadı takım revire döndü her işimiz amatörce yeter lan :mad:

Daha çok maç var Fener zor maç kaybeder gibi görünse de işler değişebilir

Geri
Üst Alt