Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.917
- 23.472
- 3.723
16 mac var, salliyon bari destekli salla
Ee, adam da 16 maç demiş işte. Ne sallamış o zaman?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 mac var, salliyon bari destekli salla
Ee, adam da 16 maç demiş işte. Ne sallamış o zaman?
Bugun ne defans, ne orta saha ne forvet varsi
Oynayan 3 adam: sabri sneijder melo
Koray da fena degildi
Sonra da bruma
Digerlerinin hicbir katkisi yok
Hoca da artik fantazilerinden vazgecmeli
Sabri cikiyor ve butun taslar yerinden oynuyor. Sacmalik!
Bruma gibi adamin var, sen sinan gumus'i oyuna aliyorsun
Chedjou. Tam bir rezalet. Cok kotu. Her mac olumcul hatalar yapiyor ve gol yediriyor.
Alınacak 16*3 = 48 puan varken sadece 3 puan geride olan takımdan umudunu kesen adam yarın geri dönüş yapınca "Galatasaray bitti demeden bitmez yhaaa" demesin. Gitsin bi köşede utansın.
Geçeceksiniz bu işi 2011 haziran ayında paramız mı vardı transfer yaptık. 3 ayda 70 milyon tl ödeme yaptık.Kadro yeterli demiyorlar para yok diyorlar... Bu takıma transfer yapmayanlardan daha çok utanması gereken biri varsa oda bu takımı transfer yapamayacak duruma getirenlerdir. Tabi bu maçın kaybedilmesinin sorumlusu farklı ama transferde sorumlu bu yönetim değil bence...
kazansaydık bir tarafa ciddi ciddi bu oyunu gördükden sonra yenilmemenin kıymetini anladım. tamam bende çok sinirlendim silik futbola yanlış kadroya ama sahadaki performansa göre bursa ilk yarı yanlış saymadıysam 5 net golu harcadı. neyse hiç maceraya girmeden karakterimizi ortaya koyarak telafi etmemiz lazım. bjk maçındaki karakter hem kadıköydende 3 puanı çıkarır hem de bu takımı şampiyon yapar.
kazansaydık bir tarafa ciddi ciddi bu oyunu gördükden sonra yenilmemenin kıymetini anladım. tamam bende çok sinirlendim silik futbola yanlış kadroya ama sahadaki performansa göre bursa ilk yarı yanlış saymadıysam 5 net golu harcadı. neyse hiç maceraya girmeden karakterimizi ortaya koyarak telafi etmemiz lazım. bjk maçındaki karakter hem kadıköydende 3 puanı çıkarır hem de bu takımı şampiyon yapar.
15 yazip düzeltti cok bilmis asma alpay