STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

muslera

sabri koray hakan telles

yekta melo

emre sneijder bruma

umut

bu kadroyla başlasak %100 kazanırdık ne gerek vardı maceraya be hamza hoca :mad:

Yabancı oyuncu kiralanabilir ama kiralayacağın adam muhtemelen ya yarım dönemdir oynamıyordur, ya da isteneni verememiştir yoksa adam kiralamaz... Ayrıca Muslera,Melo,Ched, Telles, Sneijder gibi kesilmesi mümkün olmayan 5 isim varken yabancı alsanda kenarda bekler...

Ched ve Telles gayet kesilebilir bence bi ekstraları yok. Chedjou'yu ülkesinden bile kovacaklar neredeyse iyi falan diyen kendini kandırıyor klasik olarak. Sürekli SÜREKLİ adam kaçırıyor, acayip dikkatsiz, saçmasapan hata yapmaya çok müsait. Konsantrasyonu çok düşük Mou sırf bu yüzden Luiz'i gönderdi. Stopere akıllı adam alman gerek biz Dany, Chedjou gibi IQ özürlü adamlar alıyoruz. F.t sağolsun gerçi. Telles'in yerine Sabri çekilebilir belki bilmiyorum veya ama isteyince yer açılır yani problem yok. Öyle çok oop kesilmez diyebileceğin bi adam yok takımda 1 Sneijder, bi de yedeği Eray olduğu için Muslera yani o kadar.

Maçın sadece 90 dakikasını baz alırsak gerçekten bizim şu an üzülen değil sevinen taraf olmamız lazım.

İlk yarıda Bursaspor kaçanları atsaydı soyunma odasına biz 5-1 yenik giderdik. Keza ikinci yarıda bu skor dahada artabilirdi.

Fakat şampiyonluğa oynayan takım, kadro maliyeti açısından ve yatırım bakımından bakarsak sonuç tam bir rezalet.

Bir kez daha altını çizerek belirteyim ki, bizim takım, takım savunmasını yapamadığı, defansı orta alandan başlatıyorsa geriye sarkık libero bırakmadığı sürece ve en önemlilerinden biride transfer yapmadığı sürece puan kayıplarından kurtulamaz.

Beşiktaş tamamen mücadele ederek, fenerbahçe takım savunması ve her bölgede pres biz ise tamamen ''saldım çayıra mevlam kayıra'' taktiği ile oynuyoruz.

Bizim sampiyon olamayacagimiz kesin ama buyuk sikecilerin olmamasi lazim. Biz son hafta besiktasi arenaya gomer fenere dorduncu yildizida taktiririz.

Hamza Hamzaoğlu: Bence güzel bir oyun oldu ayrıca 2-1 geriden geldik 2-2 yapabildik bu G.Saray için olumlu bir şey.

Hamza Hamzaoğlu: Bence güzel bir oyun oldu ayrıca 2-1 geriden geldik 2-2 yapabildik bu G.Saray için olumlu bir şey.

Büyük başarı bizim için. Bursaspor gibi bir takıma 2-1'den 2-2 yapmak. Hamza hocayı kutluyorum .. Şaka maka böyle adamlar var takımın başında.

Emre Çolak: "Bu oyuna 1 puan çok iyi diyebiliriz, Bursa'nın hakkını yememek lazım çok iyi oynadılar."

Bizim sampiyon olamayacagimiz kesin ama buyuk sikecilerin olmamasi lazim. Biz son hafta besiktasi arenaya gomer fenere dorduncu yildizida taktiririz.

Tabi ki, zaten yönetim ve teknik heyet sıraya girmiş durumda Fener şampiyon olsun da alkışlayalım diye. Hamza, Abdur, Hamdi, Duygun alkışlarlar feneri, aziz'in rte'nin de elini öperler tam olur.

Şampiyonluğun gittiği felan yok kimse müneccimlik yapmasın bi de futbolculara ruhsuz derler.

Takım kötü oynar anlarım, oyuncular formsuzdur anlarım da Sabri'nin sakatlığından sonra Hamza hocanın fantastik değişikliklerini bir türlü anlayamadım.

Abdürrahim Albayrak:"Dün Hamit Altıntop'un sakatlanması tüm oyun planımızı alt üst etti. O oynayacaktı.Sabri'nin sakatlığı da geldi üstüne."

bursa maçı haketti.1 puana sevinmeliyiz.bu bizi şampiyon yapabilir çünkü.çok şey değişir önümüzdeki haftalarda..canınızı sıkmayın.

Ali Dürüst:"Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Bursaspor Lig'de çekinilen bir takım. Bugün aldığımız 1 puana ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

Saka gibi bi yonetim ve hoca.

Baskan Yarsavut yardimcisi Albayrak hoca da Hamza.

Basarili olmasi imkansiz bir 3lu.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Abdürrahim Albayrak:"Bugün Emre Can Coşkun'u Denizlispor'a kiraladık. Biz stoper arıyorduk şimdi bizden aldılar."

vizyon a bak bunlar mı şampiyon yapacak bizi

Geri
Üst Alt