STSL 14/15 H:18 | Galatasaray 2-2 Bursaspor | M.S | 1 Şubat

Abdürrahim Albayrak:"Galatasaray tarihinde ilk kez bir ara transfer dönemini transfersiz geçiriyor. Yapamayız. Zaten bize faydalı olmuyor."

Yahu arkadaş bu Bursa o çok övdüğünüz fenere de sahayı dar edip 10 tane pozisyona girmedi mi? Fener elinden bi bal golüyle kurtulmadı mı?
Leş kargası gibi yüklenmeyin Hamza hocaya. Takımın defans-orta saha-forvet hattındaki iskeleti oynamadı bu maç.
Adam 8 maçta yenilmemiş 6 galibiyet almış. Yaranamıyor. El insaf yahu..

Hamit Altıntop'un sakatlanması bütün oyun planımızı alt üst diyorsa bi yönetici o kulübü kapatıp gidelim.Bu nedir lan.Ayrıca Sabri sakatlanınca Tarık'ı alsa bu kadar oyuncunun yer değişmesi olmayacaktı gitti Sinan'ı aldı Hamza hoca ve hem çocuğun üstüne büyük yük bindirdi hem de bütün oyun planını değiştirmeye yol açtı.Hamza hoca çok saçma kararlar veriyo maç içinde.Geçen hafta Burak hamlesi bu hafta Sinan hamlesi.Galatasaray gibi büyük bi takımın teknik direktörünün yapmaması gereken hatalar bunlar.

Abdürrahim Albayrak:"Hamza hoca dahil hiçbirimiz transfer istemedik. Hatta oyuncuları yollayıp 5M dolarlık bir tasarruf ettik.Misyonumuz bu"

Biz bu bir puanla şampiyon ve Bursa bu bir puanla ikinci olursa ne güzel olur.

Abdürrahim Albayrak:"Biz transfer yapsak hoşunuza gider değil mi ? Ama bunun parasını nasıl ödeyeceğiz ?"

Apo yine cok güzel konusmus.. Hay ben senin..

Abdürrahim Albayrak:"Arkadaşlar daha ligin 2.yarısının İLK maçı. Bursaspor'u gördünüz ligin en iyi oynayanı. Onca eksiğe rağmen puan aldık."

Ulan abdullah albayrak sampiyonlugu veriyorsun elinle maytap mi geciyorsun abidullah albayrak!!

Şampiyon olacağınıza inanıyor musunuz ?

Abdürrahim Albayrak:"İnanıyorum tabii ki. Sakatlar dönünce Türkiye'nin en iyilerinden biriyiz."

Bu açıklamalar gerçek mi? Utanç verici, oynanan futboldan çok daha utanç verici

Zaten aylardır Galatasaray taraftarına verilen mesaj bu. Resmen her anlamda küçülmeye gidiyoruz. Bu yönetim kadrosu, yaptığı açıklamalar, RTE ve Fenerle ilişkiler.. Adnan Polat dönemini hatırlatıyor.

Mayısta def olup gideceksiniz, yönetimde, teknik heyette, futbolcularda. Hepsi def olup gidecek. Burası Çaykur Rizespor değil lan, Galatasaray. Utanmaz herifler, yazıklar olsun hepinize. Galatasaray Türkiye'nin her anlamda en büyük kulübüdür.

Bu mactan sonra sampiyonluk sansimiz yuzde 20 falan diye dusunuyordum. Hoca Ali durust ve Abdulun aciklamalarini dinledim bence yuzde 20 fazla yuzde 5 falan. Bu kadar vizyonsuz ne yaptigi belli olmayan bir anlayisla sampiyon olamayiz.

Ayrica sampiyon olacak takim hissettirir. Burda sampiyon oldugumuz sezonlarda puan kaybi oldugunda bile takim hissetiriyordu. Suan kimse gozu kapali ben bu takima inaniyorum sampiyon olacagiz diyemez. Diyorsa kendini kandiriyordur.

Abdürrahim Albayrak:"Arkadaşlar daha ligin 2.yarısının İLK maçı. Bursaspor'u gördünüz ligin en iyi oynayanı. Onca eksiğe rağmen puan aldık."
Böyle bir demeç vereceksen şampiyonluğa adayım demeyeceksin o zaman. Kendi evindesin ve yaptığın açıklamaya bak. Ligde kalmaya oynayan anadolu takımı mıyız lan biz?

Tespitin dibine vurmuş. Kilit

Aziz Üstel:"Galatasaray kötü oynuyor" lafı yanlış."Bu kadro bu kadar oynuyor" daha doğru...

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Geri
Üst Alt