STSL 14/15 H:19 | Eskişehirspor 1-2 Galatasaray | M.S | 9 Şubat

Geçen hafta büyük yakın uyandıran whoscored'un tahminleri

Fenerbahçe 2-2 Trabzonspor
Rizespor 1-3 Beşiktaş
Eskişehir 1-2 Galatasaray

Bu haftada izleyelim.

Yine Umut Bulut'u izleyip sinir olacağız muhtemelen. Bursa maçında attığı golle Hamza hocanın gözünde 11'deki yerini iyice sağlamlaştırmış oldu.

Her maç final. Bu maç da çok zor maç. Burak, Chedjou, Tarık kararları belirleyici olacak bu maçta. Diğer parçalardan ne alıp alamayacağımız aşağı yukarı belirli sayılır çünkü.

Burak oynayabilecek mi, oynarsa ne kadar ve kaç dakika bildiğimiz tempoda olacak?
Chedjou oynayacaksa kimin yerine oynayacak? Koray-Chedjou olacaktır. Hem Hakan biraz dinlenmiş olur, çok yıprandı sakatlanmaya yakındır. Hem de Koray'ın özgüveni açısından olumlu olur. Ama garanti olsun diye düşünüp Chedjou-Hakan yaparsa Hamza hoca bence hata yapar. Hele ortayı Koray-Chedjou yapıp Hakan'ı da sola koyarsa çok büyük hata yapar.
Tarık'tan çok çekiniyorum, hala güven vermiyor bana. Fizik olarak zayıf ama o zayıflığı çabasıyla kapatamıyor henüz. Onun önünde Emre veya Bruma kim oynayacaksa mutlaka bi gözü Tarık'ta olmalı.

---------------------------------------------------------Nando----------------------------------------------
Camdal----------------------------Ched------------------------------------Hakan--------------------------Alex
-----------------------------------------------Selc----------------Melo---------------------------------------
Sinan----------------------------------------------------Kral------------------------------------------------Sneijder
--------------------------------------------------------Odun-------------------------------------------------

Geçen hafta büyük yakın uyandıran whoscored'un tahminleri

Rizespor 1-3 Beşiktaş

Bu haftada izleyelim.

Gol yemiş olmamız tahminlerin tutma olasılığını arttırıyor, keşke tutsa :).

Trabzon'un feneri gol atabilme ihtimali, şu anda evimin çatısına bir meteor düşme ihtimaliyle eş değer.

Muslera
Tarik chedjou koray telles
Colak melo selcuk Sneijder
Burak
Umut

Whoscored'un bu haftaki tahminleri;
Rizespor 1-3 Beşiktaş

(Geçen hafta tutturmuşlardı bizim maçı ve Fener'i.)

Diğer maçlarda burada var. Maçın üstüne tıklayın ve oradan Preview menüsüne girin, altlarda skor yazıyor. Super Lig Summary | WhoScored.comLig TV

Whoscored'un bu haftaki tahminleri;
Rizespor 1-3 Beşiktaş

(Geçen hafta tutturmuşlardı bizim maçı ve Fener'i.)

Diğer maçlarda burada var. Maçın üstüne tıklayın ve oradan Preview menüsüne girin, altlarda skor yazıyor. Super Lig Summary | WhoScored.comLig TV

Gecen hafta Fener,BJK,TS ve bizim maclarin skolarani birebir tutturdular.

Ama bu hafta tutmaz bence :D

çamdalın oynadığı bir maçta puan kaybetmeme ihtimalimiz yok
en iyi ihtimal beraberlik

Sissoko cezalı diyorlar?

Sissoko cezaliymis, Hürriyet de sakat. Ikisi oynamiyor.

Tff.org daha guvenilir oldugu icin Sissoko sahada olur diyorum ben.

Geri
Üst Alt