STSL 14/15 H:21 | Sivasspor 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Günümüzün futbolunda yapacaksin arkadas, rakibe göre taktik yapacaksin. Ayni taktik her takima karsi islemez, rakibini analiz edeceksin ve zaaflarindan vuracaksin.

Bizim topcular video analizleri sevmiyor diye yapmiyorlar, olur mu bu hic? Esek gibi seyredeceksin, o kadar para aliyorsun kir kicini otur seyret 1-2 saat rakibini.

Ajax da adamlar yenilince ceza olarak 2 kez ayni maci izletiyorlar ..Bizim turk futbolunda futbolculara kizmak/ceza vermek yasak ..

adamlara okadar ego/guc vermisizki yoneticiler futbolculara dokunmaktan korkuyor .

Burak sağ kanatta topla buluşacak sağa çekecek Sneijder'e verecek,Sneijder topu düzelttikten sonra kaleye bakacak vurur gibi yapacak vurmayacak topu sürecek sonra topa bir vuracak ve Gooooooooool.

Sneijder'in şapkadan tavşan çıkarır gibi attığı gollerine ihtiyacımız olacak bu maç.
Çok önemli maç be. Kayıpsız geçmek şart.

Burak sağ kanatta topla buluşacak sağa çekecek Sneijder'e verecek,Sneijder topu düzelttikten sonra kaleye bakacak vurur gibi yapacak vurmayacak topu sürecek sonra topa bir vuracak ve Gooooooooool.

Sneijder'in şapkadan tavşan çıkarır gibi attığı gollerine ihtiyacımız olacak bu maç.
Çok önemli maç be. Kayıpsız geçmek şart.

dakika 14 sert zeminden dolayi Sneijder'in arka adalesinde cekme olustu sneijder degisiklik isareti veriyor ..

ve 90 dakika bitiyor suvas 1-0 GS :oley:

boyle olmaz insallah

Bruma oynamazsa eskisehir maci gibi rakip kaleye gidemeyiz.

Muslera
Sabri chedjou koray olcan
Melo selcuk
Bruma Sneijder emre
Burak

Galatasarayda malesef taktik yok iste .. bizde SANS ve Haydi Saldir taktigi var . Sneijder gibi adam aldik dogru duzgun sneijder uzerinden oyun kuramiyoruz .. sol kanada yapistiriyoruz ..

Abi, bunu değiştiremeyiz ki bizimkilerin yapısı böyle değiştircek adam vardı o da gitti.

eskiden Hakan Sukur vardi forvette rakibin en az 2 defans futbolcusunu oyalardi .. Rakipler Hakan'i tutmaktan arif/hagi gibi adamlari bos birakirdi dagitirdik

şimdi ntv sporu dinliyorumda semih hazır olmasına rağmen riske edilmeyecekmiş şu anda tek eksik semihmiş çıldırmamak elde değil semihi eksik olarak nasıl görebiliyorlar neresinden düşünsem bu işin içinden çıkamıyorum.Bu algı operasyonu galatasarayın başına çok iş açıyor selçuğu xavi gibi görme burağı benzamaya benzetme semihi david luiz gibi algılama gerçi aldıkları paralara bakasarsak bu lige göre haksızda sayılmazlar :)

şimdi ntv sporu dinliyorumda semih hazır olmasına rağmen riske edilmeyecekmiş şu anda tek eksik semihmiş çıldırmamak elde değil semihi eksik olarak nasıl görebiliyorlar neresinden düşünsem bu işin içinden çıkamıyorum.Bu algı operasyonu galatasarayın başına çok iş açıyor selçuğu xavi gibi görme burağı benzamaya benzetme semihi david luiz gibi algılama gerçi aldıkları paralara bakasarsak bu lige göre haksızda sayılmazlar :)

Semih,Selcuk ve Burakin medyadaki lobisi inanilmaz.

Mis Döner aynı yerde mi acaba. Biz askerken de oraya giderdik. Sene 1994 den bahsediyorum.Piii duruyor mu daha...
Eski Jandarma binasından tugaya giden yolun üstünde. Numune hastanesine varmadan.

Aslan Statistic@AslanStatistic 5 dk.5 dakika önce
Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar Sivas'da Mis Döner'de maç öncesi yemeği…
Abdurrahim Albayrak

Semih,Selcuk ve Burakin medyadaki lobisi inanilmaz.

Hayır yani bu adamın sakatlığı düzeldi diye oynaması gerektiği algısı beni rahatsız ediyor koray ondan çok daha iyi iken bu mevki semihin babasının malımı bu nasıl bir forma adaletidir anlamakta zorluk çekiyorum yada bu hamzanın semihde görüpte bizim göremediğimiz şeyi nedir.Semih varken karşı tarafın forveti daha lakayitmi davranıyor acaba bunu bir avantaj olaramı görüyor hamza?

Hayır yani bu adamın sakatlığı düzeldi diye oynaması gerektiği algısı beni rahatsız ediyor koray ondan çok daha iyi iken bu mevki semihin babasının malımı bu nasıl bir forma adaletidir anlamakta zorluk çekiyorum yada bu hamzanın semihde görüpte bizim göremediğimiz şeyi nedir.Semih varken karşı tarafın forveti daha lakayitmi davranıyor acaba bunu bir avantaj olaramı görüyor hamza?

Forumda da sürüsü ile dolu var Semihin oynamasini isteyen. Oynarken neler neler söyleniyordu burada.

Mesela Semihin 3,5 senede yapamadigini Koray 3-4 macta yapti, son macta rakip ceza sahasinda kafa topu kazandi!! Semih de her zaman gider kornerlerde köse vuruslarinda ön tarafa ama hic bir ise yaramadan geri döner. Tamam Semih döner oynar o ayri birsey de ben bir oyuncunun uzun süre oynamayip düzelince hemen direkt oynatilmasina karsiyim, 6 hafta oynamamis oyuncuyu döner dönmez ilk 11'e yazarsan hem onun yerine oynayan oyuncuya kötü mesaj verirsin hem de sakatliktan cikan oyuncuyu ilk 11'e atarak onu seyircinin önüne atarsin hemen ilk hatasinda millet yine sövecek Semihe.

Bence Semihi almayarak en dogrusunu yapti Hamza hoca bugün icin. Haftaya evimizdeki macta oynar, böyle önemli bir deplasmanda sakatliktan yeni cikan birini direkt oynatmak zaten akilsiz birsey olurdu. Koray ve Chedjou oynasin, Koray da Semih den daha fazla potansiyel görüyorum ben.

Sivas'ta dereceler eksilerde ama neyseki ruzgar ve yagis yokmus

Mis Döner aynı yerde mi acaba. Biz askerken de oraya giderdik. Sene 1994 den bahsediyorum.Piii duruyor mu daha...
Eski Jandarma binasından tugaya giden yolun üstünde. Numune hastanesine varmadan.

Aslan Statistic@AslanStatistic 5 dk.5 dakika önce
Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar Sivas'da Mis Döner'de maç öncesi yemeği…
Abdurrahim Albayrak

Aynı yerde abi. Hala süper döner yapar. Orada döner yiyen daha kolay kolay başka yerde döner beğenmez.

sergen beygirli fotoğraf paylaşmış diriliş adı altında :D

ona iyi bir ders vermeli.

keşke sneijder 3 gol atsada suratını görsek birde maç sonu gündeme gelse.

Aynı yerde abi. Hala süper döner yapar. Orada döner yiyen daha kolay kolay başka yerde döner beğenmez.

Bu arada Mis Döner değil Mis Kebap dı o zaman. Yani biz öyle bilirdik. Ben askerliğimi o eski Jandarma binasında yaptım. Yakındı hemen arka duvardan seslensek gelirdi :D

Geri
Üst Alt