- 5 Şubat 2013
- 15.498
- 2.680
- 1.828
Emre oynamali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günümüzün futbolunda yapacaksin arkadas, rakibe göre taktik yapacaksin. Ayni taktik her takima karsi islemez, rakibini analiz edeceksin ve zaaflarindan vuracaksin.
Bizim topcular video analizleri sevmiyor diye yapmiyorlar, olur mu bu hic? Esek gibi seyredeceksin, o kadar para aliyorsun kir kicini otur seyret 1-2 saat rakibini.
Abi önlem alırsın, yapacaklarına göre sistem belirlersin taktik değiştirmenin anlamı yok bence
Burak sağ kanatta topla buluşacak sağa çekecek Sneijder'e verecek,Sneijder topu düzelttikten sonra kaleye bakacak vurur gibi yapacak vurmayacak topu sürecek sonra topa bir vuracak ve Gooooooooool.
Sneijder'in şapkadan tavşan çıkarır gibi attığı gollerine ihtiyacımız olacak bu maç.
Çok önemli maç be. Kayıpsız geçmek şart.
dakika 14 sert zeminden dolayi Sneijder'in arka adalesinde cekme olustu sneijder degisiklik isareti veriyor ..
ve 90 dakika bitiyor suvas 1-0 GSley:
boyle olmaz insallah
Galatasarayda malesef taktik yok iste .. bizde SANS ve Haydi Saldir taktigi var . Sneijder gibi adam aldik dogru duzgun sneijder uzerinden oyun kuramiyoruz .. sol kanada yapistiriyoruz ..
şimdi ntv sporu dinliyorumda semih hazır olmasına rağmen riske edilmeyecekmiş şu anda tek eksik semihmiş çıldırmamak elde değil semihi eksik olarak nasıl görebiliyorlar neresinden düşünsem bu işin içinden çıkamıyorum.Bu algı operasyonu galatasarayın başına çok iş açıyor selçuğu xavi gibi görme burağı benzamaya benzetme semihi david luiz gibi algılama gerçi aldıkları paralara bakasarsak bu lige göre haksızda sayılmazlar![]()
Aslan Statistic @AslanStatistic 5 dk.5 dakika önce
Semih,Selcuk ve Burakin medyadaki lobisi inanilmaz.
Hayır yani bu adamın sakatlığı düzeldi diye oynaması gerektiği algısı beni rahatsız ediyor koray ondan çok daha iyi iken bu mevki semihin babasının malımı bu nasıl bir forma adaletidir anlamakta zorluk çekiyorum yada bu hamzanın semihde görüpte bizim göremediğimiz şeyi nedir.Semih varken karşı tarafın forveti daha lakayitmi davranıyor acaba bunu bir avantaj olaramı görüyor hamza?
Mis Döner aynı yerde mi acaba. Biz askerken de oraya giderdik. Sene 1994 den bahsediyorum.Piii duruyor mu daha...
Eski Jandarma binasından tugaya giden yolun üstünde. Numune hastanesine varmadan.
Aslan Statistic @AslanStatistic 5 dk.5 dakika önce
Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst ve Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar Sivas'da Mis Döner'de maç öncesi yemeği…
Abdurrahim Albayrak
Aynı yerde abi. Hala süper döner yapar. Orada döner yiyen daha kolay kolay başka yerde döner beğenmez.
Bu arada Mis Döner değil Mis Kebap dı o zaman. Yani biz öyle bilirdik. Ben askerliğimi o eski Jandarma binasında yaptım. Yakındı hemen arka duvardan seslensek gelirdi![]()