STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

Burak oynayamayacak diyorlar.

Hamza Hoca nolursun Pandev'i oynat, gözünü seveyim. Umut'la cikarsak puan kaybederiz.

Muslera
Sabri Ched Koray Olcan
Selcuk Hamit
Bruma Sneijder Yasin
Pandev

Şov beklemiyorum ve istemiyorum. Sadece 3 puanı alıp Kadıköy'e eksiksiz gitmeliyiz.

Passo lig siftahımı yapıp biletimi aldım.Doğu tribününden 100tl ye aldığım bileti şimdi 50 lira yapmışlar :D

400 ve 415 blogunda neredeyse yer yoktu inşallah 35-40 bini buluruz

Hadi rdaşlar bilet ALIN ben her maça gittim stadın Yarısı bile dolmuyor geçen sene bilet bulamıyorduk

Hadi rdaşlar bilet ALIN ben her maça gittim stadın Yarısı bile dolmuyor geçen sene bilet bulamıyorduk

Passolig etkisi ya birde basında çok kötülediler ben kartı çıkartmama rağmen 2-3 aydır para bile yüklememiştim ki bugün yüklemek için biraz uğraştım.Sistem biraz daha kolaylaştırılmalı

+ maça elimi kolumu sallayarak gidicem mi ? bilet falan uğraşmıyoruz değil mi :D

Nuray Sayarı: "Melo sakatlanacak, Galatasaray'ın performansı düşecek. Trabzonspor'un ivmesi çok yükselecek." 2 Aralık 2014
Kadına göre Şampiyon fener olacakmis..
Arada tutuyor dedikleri umarim yanılır :(

Nuray Sayarı: "Melo sakatlanacak, Galatasaray'ın performansı düşecek. Trabzonspor'un ivmesi çok yükselecek." 2 Aralık 2014

Trabzonun ivmesi mukemmel gercekten.

o kadına astrolog diyolar ama astroloji hakkında bilgisi 0.neptün yakıyo diyen bi kadın.aslında hakkında konuşmaya bile gerek yok.bunun dışında melonun bel sorunu 2013ten beri varmış.

Son düzenleme:
o kadına astrolog diyolar ama astroloji hakkında bilgisi 0.neptün yakıyo diyen bi kadın.aslında hakkında konuşmaya gerek bile yok.bunun dışında melonun bel sorunu 2013ten beri varmış.
Arada tutuyor işte :)
Aziz yildirim yerine ali koc gelecek demisti.. 2-1 kazandigimiz maci fener alir demisti mesela :)

astrolojiye bakarsak prandellinin bu sezon bizde başarılı olması gerekiyodu.ama doğum haritası çok farklı bi olay.bir sürü gezegen olayı var.nuray sayarı gibiler de saçmalayarak,bişey bilmeden para kazanıyolar,ün yapıyolar ona sinir oluyorum.

Cuma günü puanımızı 51 yapıp hafta sonu bjk'nin 4, fb'nin 5 puan önünde maçlarını beklemeye başlayacağız.

yav şu puan farkı bi 4-5 olsa nefes alıcaz abi..sonrası gelir.Allah yardımcımız olsun valla.

kazanılması gereken maç bu saatten sonra komik laflar olur beraberlik lüksümüz bile yok bu saatten sonra fb maçı hariç her maçı kazanmalıyız şampiyonluk havasına girmek uyuz eşek gibi şampiyon olunmaz

nuray denen kadın şarlatanın teki ts ivme kazanacakmış kazandı gerçekten napoli den 4 yedi gelen gidenden 5-6 yiyen kasımpaşa la berabere kaldı

Ayaklar yere basmalı, öne geçmek değil önde götürmek önemli bu yarışı. Takımım bu maçta vereceği mesaj nasıl olacak bakalım.

Geri
Üst Alt